Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Șoferii vitezomani, sancționați de polițiști. 37 de permise reținute, în weekend, la Satu Mare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 22 – 24 mai a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în perioada 22 – 24 mai a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 98 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 37 de conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Dintre aceștia, 21 de șoferi cu vârste cuprinse între 23 și 63 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 101 km/h până la 176 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților, în cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Alți 9 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 69 de ani au fost depistați de polițiști în timp ce au efectuat depășiri neregulamentare iar 2 șoferi au fost surprinși de polițiști la volanul unor autoturisme în timp ce vorbeau la telefonul mobil fără a folosi dispozitivul de tip “mâini libere”, în concurs cu alte contravenții.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.