Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Spargeri în serie într-o localitate din județ. Hoții au furat biciclete și aparaturi electronice

Spargeri în serie într-o localitate din județul Satu Mare. Hoții au furat biciclete și aparaturi electronice, cauzând un prejudiciu de peste 8.000 de lei.

Ce spune Poliția:

La data de 15 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au identificat doi bărbați, unul de 26 de ani din localitatea Românești, și celălalt de 36 de ani din localitatea Medieșu Aurit, bănuiți de comiterea a 5 infracțiuni de furt calificat, din locuințe de pe raza comunei Medieșu Aurit.

Activităţile de documentare şi investigare au relevat că cei doi bărbați ar fi sustras mai multe bunuri constând în biciclete, aparatură de uz casnic și electronică, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.500 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea a 90 % din prejudiciul comis.

În urma administrării probatoriului, cei doi bărbați, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, iar la data de 16.05.2020 au fost  prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, care a dispus față de cei doi măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. 


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.