Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Un sătmărean a fugit din izolare, alții au fost prinși pe stradă fără justificare. Amenzi de 67.000 lei

Polițiștii sătmăreni au aplicat amenzi în valoare de zeci de mii de lei, în cursul zilei de ieri, 5 mai. Un sătmărean a fost amendat pentru că a fugit din izolare, alții pentru că au fost prinși pe stradă fără justificare.

Polițiștii au identificat o persoană care nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana mai sus menționată a fost internată într-un centru de carantină.

De asemenea, au fost efectuate 613 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, 5 mai, 293 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În  ceea  ce  privește  sancțiunile  contravenționale, polițiștii  au  aplicat  40 de  sancțiuni  contravenționale,  în valoare  de  67.000 de  lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Un comentariu

  1. Alin Răspunde

    Pe satmarean prost si sarac rupe amenzile dar pe osan bogat cu strand si hotel nu asa e ? Si articolul cu osanul a disparut de pe Portal Sm. Fain si mai spui ca presa e libera. Sau spagara ca altfel nu se explica unde e articolul cu osanul pe centru ….fain Portal..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.