Ultima actualizare: azi, 22:15

Naţionale

VIDEO. Bătaie cu săbii într-un supermarket din Baia Mare, între două clanuri interlope!

Bătaie cu săbii într-un supermarket din Baia Mare, între două clanuri interlope! Trupele de intervenţie ale poliţiei, jandarmeriei şi armatei au intervenit, marţi seara, la un supermarket din municipiul Baia Mare, în județul Maramureș, acolo unde a izbucnit o bătaie cu săbii şi cuţite între două clanuri interlope locale.

Bătaia între cele două clanuri de romi a început în parcarea supermarketului, după care o parte dintre ei au intrat în magazine, având la ei săbii și cuțite.  

„Au aruncat cu marfă, cu sticle, cu tot ce au prins la mână. Aveau săbii, iar femeile cu avut spray. Au spart tot ce au prins, inclusiv ușile de la magazin când au vrut să fugă”, a declarat, pentru emaramures.ro, unul dintre martori.

La fața locului, au intervenit Poliţia, Jandarmii şi Armata.

„În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Jandarmi s-au deplasat de urgenţă în parcarea unui centru comercial din strada Grănicerilor. Ca urmare a intervenţiei poliţiştilor, starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

În continuare se desfăşoară verificări pentru a se stabili toate împrejurările în care s-au comis faptele semnalate, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

2 comentarii

  1. Waldo Răspunde

    Inainte de toate , oare ce au completat, in declaratia p.p.r. ?
    Cu ocazia asta dedic piesa, Carla’s Dreams – Lacrimi si Pumni in Pereti .

    • ...?#@!....ățopi Răspunde

      … Activități sportive în jurul domiciliului, jogging, plimbatul animalului de companiei și cumpărături cu piranda. Care-i problema ta, more?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.