Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

VIDEO. Trafic infernal în Soarelui. Mâine se redeschide b-dul Octavian Goga!

Trafic infernal în această dimineață în Soarelui, din cauza lucrărilor de reabilitare a bulevardului Octavian Goga. De mâine însă, totul va reveni la normal, întrucât traficul va fi redeschis în totalitate.

Primăria municipiului Satu Mare anunță că lucrările de pe Octavian Goga sunt aproape de final. În cursul zilei de mâine se vor încheia toate lucrările, după care bulevardul Goga va fi redeschis în totalitate.

11 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Hallooooooooooooooo. Numa’ cu masina stiti sa umblati??? Macar cand ii vreme faina umblati cu bicicleta obezilor :))))))

  2. unu Răspunde

    bine zici ionica unii nici 2 m nu stiu merge pe jos , dar stii cine a fost de vina cand s-a lasat sa intre toti cu toatae rahaturile de masini, cu toata fierele vechi din anglia, franta, germania

  3. Satmarean Răspunde

    Pe jos si cu masti, hai lasati auto !!!

    • ? Răspunde

      @satmarean, poartă tu masca dacă îți place. Mai bine stau o oră în trafic numai să nu port botniță,nu o suport. Cui îi place să o țină și în casă.

    • ... Răspunde

      Pe strada nu trebuie purtat doar in spatii inchise. Ce ai inteles tu din ce ti-a spus Lucovid?

      • Altu Răspunde

        @…,nu ai ce cere de la lingăul Lucovidului. Ăsta dacă i se spune să se arunce în fântână,se aruncă.

  4. UNUMAIBUN Răspunde

    Ba boschetarilor, nu toate lumea beleste cariciu ca voi, si taie frunze la caini, oamenii au nevoie de mijloc de transport ca sa poate sa merga la munca si alte chestii importante. Si pe langa asta , masinile multe nu sunt un motiv pentru care , jafu asta de oras retardat sa aiba doar un singur acces (strada C.A. Rosetti) catre Carpati 2, Aeroport, ETC….. ghetzu ala de drum principal E81 de langa parc si biserica, e de un milion de ani in constructie, treziti-va Primatelor!!!!!

    • Ionica Răspunde

      AUZI @UNUMAIBUN Orasul ii mic. Distantele nu is asa mari. Nu vorbi prostii. Se poate folosi bitza din 17 pana in centru. Ce plm. Nu vezi cati oameni si copii grasi is.

  5. Alexandrova Răspunde

    Ce ar fi daca in loc de mașinile personale ar folosi cetățenii orașului și mijloace de transport public ca sa inventat si altceva. A fost inventat si bicicleta, trotineta a intrat iară in moda daca la cineva nu convine transportul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.