Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Zece șoferi sătmăreni au rămas fără permis. Trei au fost prinși vorbind la telefon

Zece sătmăreni au rămas fără permis. Trei au fost prinși vorbind la telefon. La data de 12 mai, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 32 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto.

Trei șoferi cu vârste cuprinse între 23 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 107 km/h până la 142 km/h atât în afara cât și în interiorul localităților, în cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Totodată, ieri, alți trei conducători auto, au fost surprinși de polițiștii rutieri în timp ce vorbeau la telefonul mobil fără un dispozitiv de tip “mâini libere” și în concurs cu alte contravenții la regimul circulației

5 comentarii

  1. shumaheru Răspunde

    cum planu de amenzi trebuie facut au revenit la amenzi de circulatie de la cele de declaratie ( si bine au facut ,daca sunt date pe bune )

    • Unu' Răspunde

      Bă boule, cine te pune să calci pe bec?
      Ești un dobitoc!
      Respectă legea și regulamentele în vigoare și nimeni nu va avea treabă cu tine!

      • Golf Răspunde

        @zeroule, omul și-a spus părerea. După tine el nu are voie pentru că este în contradicție cu a ta și ca o consecință a lipsei totale de bun simț și coloană vertebrală de care dai dovadă tu ataci persoana nu ideea cu injurii.

        Ceea ce dai vei primi înapoi, cam așa funcționează existența. O meriți.

        • Unu' Răspunde

          Muinel care ești tu, supozitor ordinar, și eu ce am spus?!? Să respecte legea și nimeni nu-i va da amendă!
          No du-te, fugi cu cercul …

  2. varu Răspunde

    NO….Hai sa nu le dam ocazia sa-și faca planul …..De acord baieți ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.