Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

A fost instalat noul director APM Satu Mare. Elisabeta Bekessy, pensionată

Astăzi a fost instalat noul director APM Satu Mare, în persoana Izabellei Stier, Şef Serviciu Monitorizare în cadrul instituției.

Anunțul a fost făcut de către președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Viorel Toma, pe Facebook.

“Astăzi, 12.06.2020, am fost în vizită de lucru la APM Satu Mare unde am participat la un eveniment important în viața agenției. Doamna director Elisabeta Békéssy, după o carieră de 15 ani în fruntea agenției, a sărbătorit ieșirea la pensie. Totodată, astăzi a început cariera de director al agenției doamna Izabella Stier. Predarea ștafetei a fost făcută într-o atmosferă de sărbătoare.
În numele colegilor din ANPM, cât și celor din APM-uri, îi urez doamnei Békéssy o pensie ușoara cu multă sănătate iar doamnei Stier îi urez să aibă un mandat cu multe realizari”, a transmis Viorel Toma.

4 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Felicitarii Doamnei Békéssy ! Viitorul ne va arata daca a fost inspirat aceasta decizie ,m-a refer la decizia de a o pensiona.

  2. unu Răspunde

    vroiai sa stea pana la 100 de ani?? pacat ca nu am stiut ca toma a venit la satu mare cu veterinarul roca ca aveam cateva intrebari la dansul , poate odata va veni…. nu numai la chefuri

    • c-block Răspunde

      Si Toma asta nu va strica mult aer ca e cu alde. Vom vedea. Peste tot la bujetari daca este unul/una bine infipt/infipta in partidul corespunzator si dornic/dornica de functie se gaseste modalitatea de a-l sau o promova. Competentele din domeniu sunt optionale. Cand cei care numesc in continuare in functii oameni in asemenea fel vor pricepe ca nu e bine ce fac, no atunci se va produce un declic in societate. Pana atunci racim gura degeaba si una zicem alta facem. Si domna Bekessy la vremea respectiva era sa fie faultata de contracandidat. Oralul a decis. Contracandidatul de atunci acum bine mersi arhitect sef la Carei. Nu cred ca ii pare rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.