Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Accident în județ. Rupt de beat, un șofer s-a izbit cu mașina de un stâlp

Rupt de beat, un șofer s-a izbit cu mașina de un stâlp. Accidentul s-a produs în cursul zilei de ieri, 18 iunie, în localitatea Iojib, iar în urma evenimentului rutier bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Ce spune Poliția:

La data de 18 iunie, în jurul orei 12.10, polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier produs pe raza localității Iojib.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 59 de ani, din localitatea Iojib, care conducând cu un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor de curent electric. 

La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Sper ca si-a rupt gatul,splina,picioarele,coloana,i-au zburat dintii din gura si este alimentat cu paiul !!

    • altu fără bmw Răspunde

      Khm, khm. De obicei bețivii ăștia mangă la volan se întâmplă să nu pățească nimic. Dar să fii atât de beat e chiar prea de tot! Alții de la atâta erau deja pe lumea cealaltă. În asemenea cazuri ar trebui să nu mai primească permis veci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.