Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Albu: PNL este pe locul 2 după UDMR; Nu va fi remorca UDMR

          Preşedintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat, astzi, într-o conferinţă de presă, că partidul pe care îl reprezintă este pe locul 2 în sondajele de opinie, după UDMR şi că la alegerile locale nu va fi remorca acestei formaţiuni.

El a spus că au fost nominalizaţi o bună parte din candidaţii la alegerile locale şi că deocamdată nu s-a discutat cu alte partide pentru crearea unor alianţe.

“Indiferent de părerile unor colegi care le-au exprimat în spaţiul public, în acest moment nu există niciun fel de negociere cu niciun fel de alt partid. Despre această chestiune ne vom exprima dacă va apărea o asemenea posibilă alianţă. Deocamdată PNL are nişte procente pe care le aproximăm. Este în Satu Mare pe locul doi în opţiunea cetăţenilor, după UDMR. Nu vrem să dăm naştere la niciun fel de alte suspiciuni şi la niciun fel de alte bănuieli legate de ceea ce vom face în continuare. Dacă vor avea astfel de înţelegeri, nu se vor întâmpla decât cu partidele de dreapta. Deocamdată din calitatea mea de preşedinte al PNL Satu Mare spun doar atât, orice părere şi orice opinie care apare în spaţiul public nu reprezintă punctul de vedere al PNL”, a declarat acesta.

Albu a spus că în pofida faptului că PNL este astăzi în colaborare nu UDMR la nivel local, PNL îşi va apăra şansele la viitoarele alegeri.

“PNL de la Satu Mare, în pofida faptului că este astăzi într-o colaborare cu cei de la UDMR înţelege să-şi apere şansele de la viitoarele alegeri locale chiar şi cu cei de la UDMR. Ca să fie pus punctul pe i. Iar faptul că suntem acuzaţi cu cuvinte grele chiar şi de o parte a presei că avem înţelegeri cu UDMR-ul, eu am spus-o şi o repet: niciodată nu s-au folosit cuvinte similare la adresa PSD-ului între 2004 şi 2008 când au avut o înţelegeri similară cu cei de la PSD. Noi nu am făcut în 2016 decât să copiem, să luăm acest model. (…) Acest lucru nu presupune că vom umbla ca remorca UDMR. Îi vom trata ca orice formaţiune politică din Satu Mare, ne vom apăra de la egal şansele şi ne vom spune punctele de vedere în faţa electoratului şi aşteptăm decizia acestuia”, a adăugat Albu.

7 comentarii

  1. EU Răspunde

    Muie PNL!,muie iohanis!,muie ludovica!(orban)jos virusii galbeni!

  2. EU Răspunde

    Va dau …. LA roti penalistii(PNL)Pupal ati …. pe iohanis so pe ludovica!!!

    • asta-i pesedist Răspunde

      tipic pesedist. ia-ti medicamentele ciumeg rosu ce esti cu spume la gura de la ciolan.

  3. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Elõre Debrecen! 😂😂😂

  4. ionel Răspunde

    nu sunteti remorca ……..doar carligul!!!dute albule si bate-ti coasa!

  5. Gicu Hugi Răspunde

    Sorry, votez USR-PLUS fiindca ati fost de 30 de ani prin consiliile locale si judetene si n-ati facut mai nimic nici macar cand era PSD la conducere si erati in opozitie. Macar de la ei pot sa sper ca poate vor face ceva, chiar si cu doar 1-2 consilieri.

  6. x-ulescu Răspunde

    pnl-ul in satu mare ,culege faramiturile care cad de la masa udmr-ului , si pentru asta ii pupa in …talpi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.