Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Codul portocaliu de vreme rea a fost prelungit. Când expiră avertizarea meteo

Nu scăpăm de vremea rea. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizarea Cod portocaliu, iar județul Satu Mare rămâne sub atenționare din cauza averselor până mâine dimineață.

Interval de valabilitate: 22 iunie, ora 10:00 – 23 iunie, ora 10:00 Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate.

În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în Moldova și în zona montană a Olteniei și Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină.

De asemenea, Codul galben rămâne în vigoare până în dimineața zilei de 25 iunie.

Interval de valabilitate: 23 iunie, ora 10:00 – 25 iunie, ora 10:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp, îndeosebi în nord, centru, nord-est și în zonele de munte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.