Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

COVID-19: Niciun caz nou de coronavirus în județul Satu Mare

Niciun caz nou de COVID-19 nu a fost raportat de la Satu Mare în ultimele două zile, iar astfel, numărul cazurilor rămâne la 62. La nivel național, bilanțul îmbolnăvirilor a depășit 20.000.

Până astăzi, 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 1308 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 152 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.395 de  persoane. Alte 95.847 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 484.782 de teste.

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Conform celor mai recente date oficiale publicate de INS rata mortalității în perioada martie-aprilie 2020 a fost cu 4% mai MICĂ față de perioada corespunzătoare a anului 2019! Aici intră tot ce înseamnă deces nu numai covidu’. Așa că ia mereți voi în pluă toți cei de la grupuldecomunicarestrategică în fruntye cu Ar@h@t!

  2. Altu Răspunde

    De frica covidului nu mai mor oamenii. Deci, acest virus a reușit ce nici Dumnezeu nu poate,a distrus celelalte boli. Stai că vine în toamnă valul doi,ca să amâne iar alegerile. Dictatura să trăiască!

  3. bacteriolog Răspunde

    Poate a incurcat cineva sticla cu reactivi si substante pt testari , si de aceea nu se gasesc….ca lumea prin magazine cam tuseste si unii au si masca la barbie, sub nas……..Iar omul security sta plictisit la intrare ,nici nu se uita la tine exceptie cel de la K …. mai ia si el temperatura….in interior nici un control,ba am vazut si angajate fara masca……puneau marfa pe raft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.