Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Crimă în județul Satu Mare. Un bărbat a fost înjunghiat până și-a dat ultima suflare

ACTUALIZARE. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a furnizat primele date oficiale despre crima ce a avut loc în data de 24 iunie, în orașul Negrești-Oaș din județul Satu Mare.

Redăm integral comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul B.D., cercetat pentru săvârşirea infractiunii de omor faptă prev. și ped. De art. 188 al. 1 C. pen., inculpat faţă de care s-a luat măsura retinerii pe o durată de 24 de ore, în data de 24.06.2020, ora 22,00 pană la data de 25.06.2020, ora 22,00.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

La data de 24 iunie 2020, în jurul orelor 21:00, organele de poliţie au fost sesizate prin serviciul SNUAU 112, de numitul F. G., cu privire la faptul că, pe strada Vasile Lucaciu din localitatea Negreşti Oaş, județul Satu Mare, pe spaţiul verde din faţa imobilului cu nr. 53, a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin ce prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului.

Din probele administrate până în prezent a rezultat că în data de 24 iunie 2020, în intervalul orar 16:00 – 21:00, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Negreşti Oaş, strada Vasile Lucaciu, nr. 53, județul Satu Mare, cu intenţia directă de a ucide, i-a aplicat numitului F. I. Iovituri repetate, în zone vitale ale corpului, respectiv un număr de 25 de lovituri, din care trei penetrante, la nivelul toracelui, abdomenului şi a regiunii cervicale, cu un corp tăietor înţepător, posibil cuţit, cu consecința producerii decesului numitului F. I.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Satu Mare.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 25.06.2020, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul B.D., pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

___________________________________________________________

Un bărbat a fost ucis azi noapte în orașul Negrești-Oaș din județul Satu Mare. Poliția a fost sesizată, aseară, în jurul orei 21,00 despre incident, după care s-a deplasat la fața locului.

Potrivit primelor informații, bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori de către un alt bărbat, cu care ar fi consumat împreună băuturi alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat pentru PortalSM că s-a lucrat întreaga noapte la caz, urmând să fie furnizate public, în curând, detalii despre crimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.