Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

Digi24: PSD a decis să nu voteze prelungirea stării de alertă după 15 iunie

Liderii PSD au decis, joi, să nu voteze în Parlament pentru prelungirea stării de alertă care va fi propusă de Guvern, titrează Digi24. Starea de alertă ar înceta în 15 iunie și pentru prelungirea ei este nevoie de adoptarea unei hotărâri de guvern care trebuie validată de Parlament.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Digi24.ro că PSD dorește să modifice această hotărâre de guvern astfel încât să fie reglementată o stare intermediară care să asigure tranziția către normalitate. „Modificăm tot. Inclusiv titlul”, spun surse participante la discuții.

„Suntem de acord cu o perioadă limitată de timp care să conțină strict măsuri pentru protejarea sănătății oamenilor și nimic mai mult. Autoritățile trebuie să dispună punctual măsuri de siguranță acolo unde sunt probleme”, au explicat sursele citate.

Guvernul adoptă azi hotărârea de prelungire a stării de alertă

Surse guvernamentale susțin că în ședința Executivului, programată pentru ora 18, va fi adoptată hotărârea de guvern pentru prelungirea stării de alertă. Perioada de prelungire discutată la nivelul Guvernului este de 30 de zile, însă la discuțiile de miercuri cu Raed Arafat, liderii politici din Parlament au înaintat și termenul de 15 zile.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    M oo ie P5D!

  2. Altu Răspunde

    Singurul lucru bun pe care l-ați făcut în 30 de ani de existență. În rest ,sper să dispăreți definitiv din peisaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.