Ultima actualizare: azi, 19:07

Locale

EMOȚIONANT. Surpriză deosebită pentru absolvenți și părinți! Fotografiile tinerilor absolvenți, expuse pe stradă

Absolvenții clasei a XII-a din orașul Negrești-Oaș au avut parte, miercuri, de o surpriză deosebită. Fotografiile de absolvire ale tinerilor au fost expuse pe strada principală din oraș, compensând astfel într-un mod inedit lipsa serenadei și a celorlalte activități specifice sfârșitului celor patru ani de liceu.

„Ar fi trebuit să vă auzim cântând și traversând orașul plini de emoție și energie tinerească, să ne călcați pragul instituției și să fim la fel de emoționați ca voi, să vă vedem plini de speranță în noua aventură pe care o urmați, primul pas spre marele necunoscut.

Și cum toate acestea nu se pot întâmpla pentru că, nu-i așa, trecem prin momente speciale la care trebuie să ne adaptăm, v-am adus noi Gaudeamus-ul și pe voi în mijlocul orașului prin metode inedite.

Vrem să vă asigurăm că ne mândrim cu voi și dacă nu ați avut parte de serenadele pe care le-ați visat, de rochiile și costumele care vă dădeau bătăi de cap, de sonete și muzica pentru banchet, nu fiți supărați, viața vă va oferi multe șanse să vă bucurați. Mult succes la examene! Totul va fi bine!”, a transmis Primăria orașului Negrești-Oaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.