Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Firma celui mai bogat sătmărean, în insolvență. Pierderi de 30 milioane lei!

Firma celui mai bogat sătmărean, în insolvență. DAN STEEL GROUP BECLEAN SA a intrat în insolvenţă, oficial, la cererea UNICREDIT LEASING CORPORATION IFN SA, decizia fiind pronunţată în Dosarul nr.142/112/2020, deschis pe 28 ianuarie 2020. Decizia a fost luată ieri, informează supervizor.ro.

În cadrul procedurii generale, consorţiul format din CITR FILIALA CLUJ SPRL şi PRIME INSOLV PRACTICE SPRL va îndeplini atribuţii de administrator judiciar provizoriu, pentru o remuneraţie iniţială de 5.000 lei/lună, data de 18 iulie 2020 este termen limită pentru înscrierea la masa credală, iar prima Adunare a Creditorilor urmează să fie programată şi convocată de administratorul judiciar.

Pentru anul 2019, compania metalurgică din Beclean a raportat 353 de angajaţi, pierderi de 30,29 milioane lei, la o cifră de afaceri de 117,44 milioane lei, datorii totale de 161,68 milioane lei şi active circulante de puţin peste 28 milioane lei, din care creanţe de 9.973.051 lei. Compania avea la 31 decembrie 2019 active imobilizate de 186,46 milioane lei.

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr. 142/112/2020, al debitoarei DAN STEEL GROUP BECLEAN SA, este programat pe 16 septembrie 2020

Palat de un milion de euro la Certeze

Ani buni, Dan Vasile a fost prezent în topul celor mai bogați români, cu averea sa impresionantă. Nici în 2018 nu a dispărut din top, acesta fiind pe poziția 87 în Top 300 Capital.

El este originar din comuna Certeze, unde are un adevărat palatestimat la peste un milion de euro. Clădirea este compusă din zeci de camere, piscină exterioară cu jacuzzi și un cinema în aer liber.

12 comentarii

  1. Guriță Răspunde

    Și eu care am crezut că e vorba de Păcuraru! Hei, Gruiță da repede ți- a inchis gura Șacalul de la Informatia zilei!

  2. dorel Răspunde

    “Palatu'” ăla e un kitsch grosolan.

  3. Curiosul Răspunde

    Doar 1 milion de euro?
    Fals, palatul a costat 3 milioane de euro, dar anaf nu știe….Anaf coată în cur doar pe cei MICI…. pe Sacalii Mari nu îi deranjează, poate îi sgarie între buci….

  4. Satmarean Răspunde

    Asa lucreaza majoritatea ,pe pierdere saracii dar de fapt ei sunt miliinari. Din cauza lor si a institutiilor care nu i- au controlat ,sa nu spun mai mult, nu avem infrastructura,spitale si avem pensii de 700 dupa o viata de munca. Acum a gasit momentul sa inchida si sa motiveze la amatatii care lucrau pt el,ca de vina e Covidul..
    Corect ar fi sa ramana fara palat si restul daca nu- si achita toate datoriile si restantele. De asemenea oameni de afaceri ma lipsesc.

    • Partidul Idiotilor Răspunde

      Satmarene ti-ai conservat foarte bine incapacitatea de a asterne o fraza corecta. Ai vrut tu sa spui, scrii ceva dar ti-a dat cu radical de exprimare. Dar eu totusi sunt de acord cu tine…sa nu spui mai mult! Cat despre acel palat, vorba lui Dorel, e un kitsch grosolan, intr-adevar.

      • Satmarean Răspunde

        Scuze. Din cauza vitezei. Data viitoare o sa fiu mai atent ( voi reciti inainte de postare).

  5. Mutu Răspunde

    Dinspre Informația Zilei se aude o liniște asurzitoare! Gruiță a amuțit subit, iar autoritățile se fac că nu văd și nu aud nimic! Deci, încă o dată a învins Mafia?

  6. Orbu Răspunde

    Citește pe fb la Gruiță Ienasoiu! Cred că scandalul a fost sufocat, cu binecuvântarea autorităților! Ciocu mic, fraierilor ! Șarlatanul Pacuraru merge mai departe!

    • ... Răspunde

      Dar întreb și eu ce treabă are IZ cu subiectul articolului? Sau are? Iar dacă Gruiță Ienășoiu după amar de 27 de ani își dă seama că în ce mocirlă se bălăcea până acum câteva zile ….! No comment! Alt ziar care va dispărea. Probabil. Strâng pumnii pentru GNV ca să urmeze.

  7. Mandy Răspunde

    Certeze a.k.a mica Sicilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.