Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

FOTO. Accident în comuna Odoreu. Minor lovit de mașina Poliției

Un accident rutier a avut loc în comuna Odoreu, cu puțin timp în urmă. Un pieton, în vârstă de 17 ani, a traversat drumul public prin loc nepermis, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, transmite IPJ Satu Mare.

Reporterii PortalSM, aflați la fața locului, au aflat că șoferul este polițist, iar maşina cu care a fost lovit minorul este o maşină a Poliţiei. Informația a fost confirmată ulterior de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției. Minorul a refuzat transportul cu echipajul SMURD la spital. El avea sânge pe un picior, fiind fotografiat de către poliţiştii de la criminalistică. Ulterior, minorul a fost transportat la sediul Poliției, în municipiul Satu Mare, cu mașina Poliției.

Șoferul a fost testat, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală ușoară pentru continuarea cercetărilor.

Un comentariu

  1. Euripide Răspunde

    A fost transportat la sediul poliției pentru îngrijiri medicale??? Au deschis o secție de pentru lămurit victima că ea este vinovată?🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.