Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Au abandonat coletele cu țigări și au fugit în țara vecină

În data de 27 iunie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră au observat, pe direcția localității Cămărzana, județul Satu Mare, mai multe persoane care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, transportând colete voluminoase.

Imediat, polițiștii împreună cu câinele de patrulare – intervenție POF au acționat pentru reținerea persoanelor, însă acestea nu s-au supus somațiilor legale prin voce, au abandonat coletele și au fugit pe teritoriul statului vecin. În cel mai scurt timp, au fost informate despre eveniment autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a zonei şi a cazului.

La fața locului au fost descoperite opt colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.189 pachete cu țigări, de proveniență extracomunitară. Țigările, în valoare de 72.411 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.