Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Au sosit primele camioane! Pachete cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate din județ

Astăzi a început recepția pachetelor de igienă destinate beneficiarilor POAD – Programul operațional de ajutorare a persoanelor defavorizate – tranșa a II-a, în prezența reprezentanților prefectului județului Satu Mare. Fiecare pachet conține gel de duș, șampon, periuțe de dinți, pastă de dinți, detergent de rufe, săpun lichid.

Primele camioane au ajuns azi în comunele Supur, Bogdand, Hodod, Acâș, Beltiug, Socond, Viile Satu Mare, Dorolț, Vetiș, Păulești, Culciu, în orașul Ardud și în municipiul Satu Mare. Beneficiarii POAD sunt persoane în drept la prestațiile sociale VMG – venitul minim garantat și ASF – alocația pentru sprijinul familiei.

În cazul în care rămân pachete nedistribuite la nivelul UAT, acestea se pot acorda persoanelor cu handicap, persoanelor aflate în situații de vulnerabilitate sau persoanelor care locuiesc în așezări informale.

Programul de ajutorare a persoanelor defavorizate este finanțat de Guvernul României din fonduri europene.

2 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Si care sunt criteriile de distribuure? Au o situatie a celor cu pensii foarte mici sau pensiinarii treb sa mearga la un birou ca sa le ridice. Cica tansa a doua, dar care a fost prima? Cea cu mastile cand au primit 5 masti?

  2. Bubu Răspunde

    Da alea 300000 de măști confiscate la vamă, în urmă cu ceva timp, de se lăuda veșnicul prefect că le v-a împărți populației, unde au dispărut?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.