Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Contrabandiștii din Piața Someș continuă să își facă de cap și să păgubească oameni

Contrabandiștii din Piața Someș continua să își facă de cap și să păgubească oameni, în ciuda faptului că tehnicile le sunt deja cunoscute de mult timp sătmărenilor.

Cei care vând țigări de contrabandă în Piața Someș fac tot ce le stă în putință pentru a-i înșela pe cumpărători. Iată ce ne mărturisește o sătmăreancă cu privire la ce se întâmplă acolo.

„Azi am fost la Piața Someș, așteptam la stația de autobuz. Am observat că se apropie un băiat de mine, m-a întrebat dacă nu vreau țigări de contrabandă, iar eu am întrebat prețul. Am cumpărat un cartuș la cineva, dar, din păcate, am fost păcălită, că erau umplute pachetele cu cartoane”, a mărturisit femeia pentru PortalSM.

Nu este primul caz de genul acesta ce are loc în Piața Someș. Problema este una foarte veche și cunoscută tuturor, însă contrabandiștii pare că nu pot fi „stârpiți”.

4 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Din pacate nu pot fi starpiti, rămâne varianta de a nu cumpara de la ei însă amatori de chilipiruri au fost si vor mai fi.

  2. Pop Răspunde

    “Contrabandistii i-si fac de cap” ce titlu:))))))))))))). Adica romii aia sunt gunoaiele societatii,fac din cartierul ala micro 14 o groapa de gunoi,deorece is mana-n mana cu autoritatile,iar proasta care a trimis pozele,deh ca ea se simte furata,mai are tupeu,dupa ce incurajeaza contrabanda,ca in filmele cu prosti,hotul reclama hotul :))) foarte bine ca ti-ai luat tzeapa muw isto

  3. Matrozul Răspunde

    Ala e omul care distribuie tigarile de contrabanda ale lui Adrian Cozma.

  4. ciprian Răspunde

    Nu se vrea, problema este arhicunoscuta de toate organele noastre de ordine locale, de edili… cineva isi ia peschesul en-gros din treaba asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.