Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO. Microbuz umplut până la refuz în Satu Mare, în plină pandemie

În plină pandemie, navetiștii din județul Satu Mare își pun zilnic sănătatea în pericol. În plină pandemie, oamenii stau înghesuiți în microbuz iar unii dintre ei nici măcar nu poartă mască de protecție.

Sătmărenii care fac naveta merg în microbuze pline până la refuz, în plină pandemie. Unii poartă mască, alții nu, iar transportatorii par să accepte situația.

Imaginea a fost surprinsă în microbuzul care circulă pe ruta Municipiul Satu Mare – Valea Vinului și ne-a fost trimisă pe adresa redacției de către o cititoare Portal SM.

9 comentarii

  1. Osanul Răspunde

    In loc sa va bucurați ca va luam și nu va lăsăm pe jos jigodii de oameni ce sunteți gunoaielor, aveți și voi telefoane performante și va faceți de cap cu ele în loc sa le folosiți cum se cuvine faceți poze și trimiteți pe unde puteți ordinari mai vedeți voi orașul doar cu ocazie și cu stopul nespălați ce sunteti

    • R Răspunde

      După cine vă luați voi banii ,daca ai un microbus crezi că altu nu mai are nimic, sa-ți fie rusine.

  2. Eu Răspunde

    Cam așa este ,în ultima vreme atâta știu jegoșii,dar daca le zici că nu îi ei pfuuu ce se agită,se plâng de mizerie,da oare cine face mizerie in mijloacele de transport și nu numai?? Dar nu are rost sa ne enervăm că nu prea avem de câștigat nimic….

  3. Tineriada Răspunde

    Foarte greu pentru firmele astea de 2 bani sa introduca mai multe curse sau niste autocare la orele de varf, in loc de microbuze.

  4. S Răspunde

    Daca nu va place sa mergeti cu firma privata mergeti cu ale statului. Care nu exista.

  5. Altu Răspunde

    Și ce ar vrea, să meargă microbuzul cu 5 persoane. Ok,dar atunci un bilet va fi triplu să scoată și firma pârleala. Sau Arahat și Lucovid să pună la dispoziția fiecărui cetățean mașină cu șofer așa cum au ei, să se păstreze distanța. Și un pahar de coniac bonus că dezinfectează.

  6. Avut Răspunde

    Dincolo de distanțarea sociala, transportatorii pun în pericol viata călătorilor ce stau în picioare, în caz de accident fiind cei mai expuși riscurilor. Niște bișnițari ordinari puși pe parleala, începând cu autoreflexul.. Nu voi uita niciodată răspunsul primit de la ordinarul de “patron” când i-am spus ca sunt înghețate geamurile în interiorul mizeriei ăleia de autobus: doar nu o sa îmi schimb eu autobusele doar pentru ca ți-e ție frig… Gunoaielor!!!

  7. GB Răspunde

    “Jigodii”, “gunoaie”, “nespălați”, “jegoși”, epitete folosite, cel mai probabil de unii șoferi/administratori de firme din domeniu, pentru clienții lor. Wow! Parcă am fi la Florisal!! D-lor nu aveți ce căuta în domeniul acesta și vă spun pe limba voastră “Marș fă la Florisal!”. Iar călătorilor le recomand să reclame de fiecare dată,toți, ca să sensibilizeze organele statului pentru a elimina asemenea specimene din branșă.

  8. GB Răspunde

    Adica la transport gunoaie( comparatia a se intelege doar in sensul acesta, cu scuzele de rigoare d-le Puscas). Dar am impresia ca nu ar lua interviul fiindca nici acolo nu oricine transporta gunoi, totusi pentru postul de maturator nu se stie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.