Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Roi de albine la capătul podului Decebal! Salvat de o familie de apicultori

Un roi de albine a fost găsit, în această după-amiază, la capătul podului Decebal din municipiul Satu Mare. Persoana ce l-a găsit, l-a fotografiat și a postat imaginile pe grupul de Facebook Producători Sătmăreni.

În scurt timp, o familie de apicultori s-a deplasat la fața locului și a ridicat roiul, astfel albinele au fost salvate și și-au găsit o nouă „locuință”.

În astfel de cazuri, dacă roiul reprezintă un pericol pentru oameni, la fața locului intervine un echipaj al ISU cu un specialist în apicultură, ce ridică roiul.

5 comentarii

  1. Teo Răspunde

    Asa grait-a Catalin Cheovari : “trebuia dat cu insecticid pe ele” Bai bivol inept, trebuia sa foloseasca tac-tu prezervativ, sa ne scuteasca de un idiot ca tine!
    Felicitari cuplului care le-a salvat! Chapeau!

    • The Terminator Răspunde

      Lasa-l in plm pe catalin cheovari ca ii un debil mintal. De mult posteaza comentarii, da cine il ia in seama pe prostanacu asta. Pe asta, catalin cheovari nici macar nu ma pis, ca mi-e frica ca se ineaca.

  2. ...?#@!....ățopi Răspunde

    @Teo, dobitocul ăla nu știe ce e aia miere. Chevert-ul să iasă după curse și toate bune! Și când te gândești că are și drept de vot…..!😱

    • Cata manelistu Răspunde

      …..

      • ...?#@!....ățopi Răspunde

        Ia mai du-te și bagă-ți țeasta-n buda uscată să te simți ca acasă! Mulțumesc anticipat pentru efort. Da’ cine te-a întrebat pe tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.