Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTOGALERIE. Casa cu bârne arată ca nouă, după 15 ani

După 15 ani în care a stat proptită cu bârne de lemn, casa de pe strada Rândunelelor nr. 1 a fost readusă la viață. Clădirea a fost reabilitată, iar sătmărenii îi pot admira, în sfârșit, frumusețea.

Clădirea ce în anul 2005 a fost declarată un pericol după ce un planșeu interior s-a prăbușit s-a schimbat total la față și arată ca nouă. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu mai bine de doi ani, iar astăzi fosta casă cu bârne poate fi privită cu deplină admirație.

15 comentarii

  1. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Haideti haideti marilor critici, ca iar Tarr si footangiul de Gabor. Sa nu va bucurati nicio secunda de faptul ca in sfarsit, o rusine a orasului straluceste in pompa ei 🤨🤛🙏

    • s Răspunde

      Sa-ti bagi …pompa…undeva!

    • Observator Răspunde

      Asculta mai tanti , sau mai nene ( ca oricum , n-are importanta ) , daca nu cunosti dedesubturile acestei MARI REABILITARI ( si cam ce destinatie va avea ) , mai bine ai lua o pauza ! Dar , pentru informarea ta corecta , iti dau numai un ….pont – de pe vremea primarului Anderco ( ai auzit de el ?) s-a pus problema reabilitarii TUTUROR cladirilor de patrimoniu ( chiar si a celor care erau deja ….revendicate de -cica – unii mostenitori !) , doar ca , atunci când exista mai multe interese se cam termina in coada de peste tot , pana când apare unul…… isteț ( a se citi șmecher , cu bani si sustinere politica de culoare ….verde , in cazul nostru ) . Pentru continuare , suna la primarie si consiliul judetean ( ca doar cele doua institutii colaboreaza foarte bine , adica vorbesc aceeasi limba ), fa-ti o programare pt. audienta si afla cu …lux de amanunte ce se intampla ! Dupa ce ai aflat despre ce este vorba , mai discutam . Pana atunci , nu ti-o lua la cap , ca nu merita , toti suntem prea… mărunti pentru mizeriile mari care se intampla la nivel politic !

      • sm_noname Răspunde

        @Observator
        Scuze, dar daca totusi detii informatiile necesare, de ce nu le postezi (de ce sa mergem in audienta cand am putea obtine informatiile direct de la tine)?

        De mai multe ori am observat pe site, ca sunt cititori care posteaza comentarii ca detin informatii clare care reflecta realitatea si care ofera clarificari pentru actiunile unor persoane, dar nu le posteaza.

        Daca detineti informatii sigure, atunci ar fi cazul sa le si postati, dupa care fiecare cititor ar decide daca cele postate sunt adevarate sau nu. Oricum aveti anonimat, atunci sa aflam adevarul.

        • Observator Răspunde

          Stii de ce sa mergi in audiente la ei , sa afli adevarul ? Pentru ca pe ei i-ai votat ( sau au iesit printr-un concurs de imprejurari la vot ca reprezentanti ai institutiilor statului ) si nu eu trebuie sa dau explicatii si justificari in fata populatiei ce fac cu banul public si cum ….fur legal din el , sau dupa ce criterii favorizez pe unul in detrimentul celuilalt , sau mai pun in aplicare directive de la Budapesta , cu scuza ca e tot ….guvernul Orban !

  2. Bulă Răspunde

    “Întâmplător” și asta se întâmplă în mandatul lui Gabor… 🙂 FELICITĂRI!

    • 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

      CÂȚI OAMENI ISTEȚI SUNT PE AICI!?!?! 😳😳 Dacă chiar așa de simplu e să faci buisness din această clădire, atunci alți primari, șmecheri, samsari de ce nu s-au băgat mai repede pe fir și de ce l-au lăsat pe Gabor să se descurce și să o renoveze el, pe banii Primăriei, ca mai târziu locatarii să plătească suma înapoi către conducerea orașului. CÂÂÂÂÂÂȚI OAMENI ISTEȚI P-aici 😳😳😳😳

      • gabor Răspunde

        Măi ….L-a obligat instanta!Tudom?

        • Bika Răspunde

          Draga …., atunci despre ce miș-mașuri vorbiți pe seama lui Kereskeni? Din moment ce acum ai zis ca a fost obligat sa-l renoveze. E contradictoriu ce vorveși făsică 😀

  3. Ionica Răspunde

    Da’ autogara cand o reabilitam domnu’ Gabor?????

  4. Giovanni Răspunde

    Autogara este proprietate privată .Să o renoveze proprietarul,ce treabă are primăria SM.

  5. Satmarean Răspunde

    Deci totuși, știe cineva ce destinație va avea clădirea? Ce va fi acolo?

  6. M Răspunde

    @buca:ungurul GABOR,nu are nici/o contribuție !Ar fi poate pierderea procesului cu locatarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.