Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTOGALERIE. Cel mai prost drum din judeţul Satu Mare. Locuitorii uitaţi de autorităţi

Cel mai prost drum din judeţul Satu Mare este de departe DJ 193 A, pe porțiunea care face legătura între între localităţile Răteşti şi Socond. Drumul este cunoscut de ani de zile drept unul foarte prost, iar locuitorii de aici, câteva mii, par pur şi simplu uitaţi de autorităţi. Doar în prag de alegeri li s-a promis asfaltarea drumului, însă, după cum se poate vedea din fotografii, totul a rămas în acest stadiu.

Practic, o porţiune de circa şapte kilometri se parcurge cu un autoturism obişnuit în 30 de minute.  În aceste condiţii, nici nu e de mirare că zona este una aproape părăsită, din care tinerii efectiv au fugit, iar investitorii, cu excepţia unor străini care cumpără sute de hectare de teren, nici nu vor să audă.

Ultima speranţă a locuitorilor din Socond ar putea fi finalizarea autostrăzii Codrului, care presupune şi reabilitarea acestei porţiuni, însă după cum se ştie foarte bine, proiectul nu are mari şanse de realizare în viitorul apropiat, din cauza problemelor apărute de la intrarea în insolvenţă a firmei care a câştigat lucrarea.

Până atunci, locuitorilor din Socond nu se rămâne decât să-şi repare maşinile pe propria cheltuială, şi să plătească în mod conştiincios impozite şi taxe de drum.

Dacă totuşi aţi descoperit un drum mai prost decât acesta, vă rugăm să ne scrieţi la secţiunea de Comentarii.

11 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Oare? Autostrada Codrului cum este? De ce își bat joc autoritățile de noi, de mașinile noastre, de bani noștri? Se face imediat 2ani de când circulam pe acest drum și nu se ia nici o măsura doar promisiuni, rușine.

    • Oșanu Răspunde

      Ați uitat ca sunteți conduși de UNGURi😂😂😂😂😂😂😂

      • c Răspunde

        nu conducerea locala e de vina.
        ci neamul tau prost care ne conduce din Bucuresti.

      • tanga cu tampon Răspunde

        fatalau prost, tu esti condus de ciuma rosie si de ciuma neagra (popime)! du-te linge ceva părți de cadavre mumificate (moaste)!

    • Ion Răspunde

      Pai asta e Autostrada Codrului! De aia sunteti in situatia asta, ca nu stiti pe ce lume traiti…

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Mictionez de emotie cand tot citesc aberatia asta de “autostrada a codrului”. Nu stiu cine io bagat deputatului codreano-dreptcredincios perla asta, dar de atunci prostimea o tot plimba prin vorbe, le crede…si apoi il voteaza. Pai mai codrenilor iubitorinde deputati gateristi….nu este autostrada intre orasele mari, cu industrie, si voi aberati de autostrazi pe coclauri. Nici macar asfalt nu va fi…pt ca, nu se justifica.

  2. Altcineva Răspunde

    Si drumul dintre Satu Mare si Tataresti, cel prin Amati si Ruseni e intr-o stare deplorabila. Mai mult de 15 km de drum de pamant.

  3. Y_grec Răspunde

    Categoric cel mai prost drum forever din județ este de cel puțin 30 de ani drumul Viile Satu Mare- Medișa , alte drumuri , inclusiv renumita autostradă a codrului , au mai fost din când în când reparate , dar drumul ăsta al oaselor nu a fost niciodată asfaltat și se pare că grofii de la conducere nici nu au de gând așa ceva .

  4. Mac Adam Răspunde

    Primari gospodari. Bravo. Felicitari. Jos palaria.
    Tineti-o tot asa. Nu va lasati intimidati. Va asteptam la un nou mandat.

  5. X-ulescu Răspunde

    Mai votăm PSD si anul acesta?
    Eu spun că da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.