Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Un militar a alergat de la Galați până la Satu Mare pentru o polițistă bolnavă de leucemie

Laurențiu Cobzaru, alergătorul MAPN care a pornit în data de 21.06.2020 de la Galați a ajuns, astăzi, la Satu Mare. Scopul acestuia a fost unul umanitar, mai exact, el a alergat 600 km pentru Ramona Țoapă, o polițistă în vârstă de 20 de ani, diagnosticată cu leucemie acută.

Militarul Cobzaru a fost primit la Satu Mare, la Monumentul Ostașului Român, de către fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș, și de către consilierii locali Ciprian Crăciun și Adrian Micle.

Cazul polițistei diagnosticate cu leucemie

Orginiară din Albeni, județul Gorj, Ramona lucra la poliția din Capitală. Într-o zi, nu s-a simțit bine, avea temperatură, amețeli, dureri de cap. A crezut că poate a contactat noul virus, dar analizele făcute i-au adus o veste cutemurătoare.

A fost internată la clinica de hematologie din București. De ziua ei, în luna mai, apropiații, prietenii, colegii, s-au adunat și i-au cântat din fața spitalului, cu mesaje prin care să o încurajeze.

O campanie de ajutorare a tinerei, cu donații de sânge și strângeri de fonduri, a fost demarata în scurt timp, cu implicarea mai multor oameni cu suflet mare.

La mijlocul lunii iunie, Ramona a fost transportată cu avionul la o clinică din Italia, pentru tratament de specialitate.

Cei care doresc să se implice în acest caz și să doneze sânge, o pot face în țară la Centrele Județene de Transfuzie, cu specificarea donației pentru Țoapă Elena Ramona.

Tânăra are nevoie și de ajutor material pentru tratamentele și intervențiile chirurgicale care vor urma. Donațiile pot fi făcute în contul Raiffeisen Bank:
RO56RZBR0000060020615280,  deschis pe numele Țoapă Elena Ramona

5 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Cu ce au contribuit cei 3 lingai de au trebuit sa apara in poza? De ce nu a fost anuntat acest eveniment sa fie luat in primire de u multime de oameni? Trebuie sa-si faca campanie? Maratonistul trebuia pozat SINGUR, deoarece a depus tot efortul de unul singur.

    • Bogu Răspunde

      Te rog frumos la vocabular. Nu sunt lingăi, dânșii sunt soldani bun de tăiat. Cu inteligența și virilitatea stau mai prost decât distinsul animal.

    • Nichita Răspunde

      cu bani la portar seme, cum cu ce?

      • y Răspunde

        @Nichita, ai un 10* de la mine! 👏👍. Trist e că e valabil cam pentru tot ce înseamnă ziar local, prefer să nu intru în detalii.

  2. Coi ca Răspunde

    Pt. că lingăii ie în campanie…..electorală !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.