Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Locatarii vii din cimitirul de pe Amațiului. Apelul unui sătmărean: „Morții noștri nu sunt respectați”

Designerul sătmărean Cosmin Mureșan face un apel către autorități cu privire la persoanele ce și-au creat adăpostul în cimitirul de pe strada Amațiului din municipiul Satu Mare.

El spune că o astfel de situație, precum cea actuală, nu este morală, decentă sau umană, cerând găsirea unei soluții.

„Acum doi ani cand imi postam indignarea despre locatarii vii ai cimitirului de pe Amatului, am fost acuzat ca sunt ipohondru emotional si ca ar trebui sa imi tin gura daca oamenii strazii isi usuca chilotii pe cruci.

Anul acesta am decis sa nu mai deplang soarta cruda a tarisoarei mele condusa de idioti, si nici nu o sa imi sfasii vesmintele pentru ca tristetea ca mortii nostri nu sunt respectati ar fi mult prea mare.

Anul acesta fac apel la politicienii inscrisi pentru vot: veti avea cel putin doua voturi in plus daca ii relocati pe cei doi chiriasi vii din cimitirului Amati. Nu conteaza ca este un focar real de infectie din cauza mizeriilor aglomerate. Nu conteaza ca administratia cimitirului, recte Primaria, nu face nimic pentru intretinerea acelui spatiu. Nu conteaza ca asistatii sociali dorm direct pe morminte. Nu conteaza ca nu e moral, nu e decent sau uman. Nu conteaza ca mortii nostri nu sunt respectati. Vor fi doua voturi in plus… Cel putin doua…

[…] Daca putem sa fim simpatetici cu cazurile de caritate din perioada pandemiei, poate ca bunii oameni ai acestui oras vor face ceva…”, transmite designerul sătmărean.

Un comentariu

  1. Cetatean Răspunde

    Nu, din păcate autoritățile nu vor face nimic!! În fostul internat al Liceului sportiv de mai mulți ani stau tot felul de boscherari. Nici Poliția, nici jandarmii nu fac nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.