Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Pataki Csaba, invitat să dea explicații la protestul de astăzi

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, este invitat să dea explicații la protestul organizat astăzi în Amați, cu privire la dezastrul de pe Autostrada Codrului.

,,Locuitorii și autoritățile locale din zona Drumului Județean 193 A, au ajuns la capatul răbdării . Drumul este IMPRACTICABI , norii de praf care se degajă sunt insuportabili pentru respirație și mediul înconjurator. Aceasta stare de fapt durează de 3 ani. Nenumăratele adrese formulate de cetățeni și Primăria Păulești, către Consiliul Județean, Garda de mediu etc au ramas fără efect. Mai mult ,,promisiunile,, de tot felul curg din gura persoanelor autorizate sau neautorizate! Azi oamenii urmează să se întâlnească pe platoul de la Biserica Ortodoxă din Amați începand cu ora 15.00 ca să își exprime nemulțumirea și să afle amanunte despre situația acestui drum. S-au anunțat că vor diverse persoane publice. Vă invit domnule PATAKI CSABA , în calitate de președinte al Consiliului Județean, ordonator de credite și beneficiar al lucrărilor de pe DJ 193 A sa participați la această întalnire”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

Ajunși la capătul răbdării, codrenii anunță un protest de amploare în această după-masă, la ora 15.00, în fața Bisericii Ortodoxe din ocalitatea Amați. Așa-zisa autostradă a Codrului a ajuns o rușine pentru județul Satu Mare, iar oamenii și-au propus să tragă un nou semnal de alarmă și să ceară socoteală autorităților județene.

Drumul Județean 193 A care face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti se află într-o situație incertă de foarte mult timp, iar viitorul acestui tronson continuă să se amâne.

6 comentarii

  1. unguru bulan Răspunde

    Csabi ne miscam si noi ?

  2. ionut Răspunde

    Am vb cu govor ,a zis ca merge si el sa va rada in fata si sa va spuna ca sunteti o adunataura de fraieri a zis ca ori cum nu se va face nimic pana nu termina cu actuala firma care o patoneaza cea care face al treilea pod,dupa care poate va finaliza autostrada inceputa cu vechea lui firma tehnic asist…..asa ca cu el vb el este inca seful la judet nu csabi!!!:)

  3. Manueeeeela Răspunde

    Da, și eu am vb cu Gov și a zis ca după ce termina podul, bagă firma în insolventa ca să șteargă urmele ca și la tehnic, apoi se pișă pe Dana și le dă cuie celor de la secu, apoi trage un buli cu manueeeela consiliera, ca și în vremurile bune. Coi… ca I-a prescris ceva pastile albastre și duce mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.