Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Protest anunțat astăzi pe “Autostrada Codrului”. Oamenii își exprimă nemulțumirea în stradă!

Cu toate că protestul programat în centrul municipiului Satu Mare nu a fost autorizat de primărie, codrenii nu se lasă. Oamenii își vor exprima nemulțumirea printr-un protest ce va avea loc astăzi pe Autostrada Codrului.

Ajunși la capătul răbdării, codrenii anunță un protest de amploare în această după-masă, la ora 15.00, în fața Bisericii Ortodoxe din localitatea Amați. Așa-zisa autostradă a Codrului a ajuns o rușine pentru județul Satu Mare, iar oamenii și-au propus să tragă un nou semnal de alarmă și să ceară socoteală autorităților județene.

Drumul Județean 193 A care face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti se află într-o situație incertă de foarte mult timp, iar viitorul acestui tronson continuă să se amâne.

5 comentarii

  1. Curiosul Răspunde

    De parcă îi doare undeva pe cei din consiliu sau guvernanți de AUTOSTRADA CODRULUI….
    Dacă era cineva din conducere cu casa pe acest traseu, ca de exemplu Stef cu casa la Viile Satu Mare , atunci repede se făcea AUTOSTRADA….dar ghinion, nu este niciunul în zonă.
    Dacă stimați manifestanți blocați drumul, vă alegeți cu amenzi de la organele abilitate, cu toate că și ei sunt de partea voastră, dar ei trebuie sa respecte legea, nu cetățenii….Asta e.
    Dacă chiar doriți sa schimbați situația, faceți o petiție care să ajungă la președinte legată de demiterea Președintelui Județean și a Prefectului pentru dezinteresul acestora.
    O zi bună, în pofida gropilor de pe AUTOSTRADA CODRULUI

  2. Kapa Răspunde

    Asta cu petiție la Președinte ar fi o variantă f. bună, dacă o și citește.
    Să nu uităm că în zonă locuiește GHIGHI POP, consilier (PSD), dar nu prea dă din coate !!!

  3. ionel Răspunde

    Chemati-l si pe Govor sa va explice cum sta treaba cu procesul ca doar tehnic asist a fost tartorele drumului si catastrofa de om numit Govor seful firmei!!!

  4. Mirce Răspunde

    Mereți acasă că vine Strabag și face Autostrada Codrului !

  5. ciprian Răspunde

    Chemati-l pe Boc de la Cluj, ala o si vopseste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.