Ultima actualizare: azi, 18:58
Locale

S-a votat. Două noi creșe în municipiul Satu Mare

S-a votat! Consilierii municipali au votat astăzi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, proiectul de hotărâre privind înființarea a două noi creșe pe raza municipiului.

Proiectul de hotărâre privind înființarea creșei situate în municipiul Satu Mare, str. Wolfenbuttel nr.8-10, respectiv proiectul privind înființarea creșei situate în municipiul Satu Mare, str.Dâmbovița nr. 2, în subordinea Direcției de Asistență Socială Satu Mare – Centru Creşe în Sistem Public, au fost votate în unanimitate.

Datorită numărului mare de solicitări din partea părinților, Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială și Centrul de Creșe vor deschide două creșe noi, una pe str. Dâmbovița nr. 2 și una pe str. Wolfenbüttel nr.8-10. 

La creșa de pe str. Dâmbovița vor fi disponibile 20 de locuri, iar la cea de pe str. Wolfenbüttel numărul maxim va fi de 40 de locuri. Proiectele sunt supuse spre aprobare Consiliului Local în ședința de joi, 25 iunie.

În ultimii doi ani, Primăria a înființat 62 de locuri la creșele din municipiu. Primăria Municipiului Satu Mare va continua să investească în modernizarea creșelor, în acest sens urmând să fie demarată reabilitarea creșei ”Punguța cu 2 bani”, proiect finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2016-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.