Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Șapte grădinițe din municipiul Satu Mare își redeschid porțile

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să vină în sprijinul părinților! Începând din luna iulie, fiecare părinte care vrea să îşi trimită copilul la grădiniţă va avea această posibilitate!

În acest sens, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut o întâlnire cu directorii unităților de învățământ preșcolar din municipiu și cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

,,Foarte mulți părinți nu au cu cine să îi lase pe cei mici când sunt la muncă, iar noi ne dorim să venim în sprijinul lor cu măsuri care să le permită să revină la locul de muncă și să îi știe pe copii în siguranță. Am analizat împreună cu directorii unităților de învățământ preșcolar varianta de a redeschide grădinițele și astfel am ajuns la concluzia că, se lua toate măsurile în vederea redeschiderii unităților de învățământ preșcolar. Suntem pregătiți să asigurăm în grădinițe toate materialele specifice pentru reluarea activitățiilor și pentru respectarea regulilor sanitare!”, a declarat edilul municipiului Kereskényi Gábor.

Unitățile de învățământ preșcolar au solicitat părinților să transmită o cerere dacă își doresc să își ducă copii la grădiniță pe perioada verii, iar după centralizarea cererilor s-a luat decizia ca începând cu luna iulie să fie redeschise șapte grădinițe, după cum urmează:

 Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”

 Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5

 Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9)

 Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Draga Mea” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33)

 Grădiniţa cu Program Prelungit „Guliver” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7)

 Grădiniţa cu Program Prelungit „14 Mai” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6)

 Grădiniţa cu Program Prelungit Hám János (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 24)

Locurile disponibile la cele șapte grădinițe sunt în prezent ocupate în totalitate, însă părinții care au nevoie de informații suplimentare privind procedura de ocupare a unui loc se pot adresa conducerii grădinițelor unde este înscris copilul.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Un comentariu

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Ciudat ca foar cei de la oras nu au cu cine lasa copiii, dar cei de la tara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.