Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Satu Mare, peste Baia Mare la un capitol. Imaginile care i-au făcut invidioși pe maramureșeni

Piața Mică din municipiul Satu Mare a devenit una dintre cele mai moderne piețe din România, după finalizarea lucrărilor de reabilitare din acest an. Producătorii locali își vând produsele în condiții foarte bune, iar cumpărătorii au parte de un mediu plăcut. Văzând imaginile cu noua piață, maramureșenii au reacționat pe rețelele de socializare.

Imaginile cu Piața Mică modernizată i-au făcut chiar invidioși pe vecinii noștri. Aceștia au postat pozele pe un grup de Facebook din Maramureș, precizând că ,,ne depășește și Satu Mare.”

,,Unde credeți că e piața asta? În Olanda, Franța, Ungaria? Nu, e în vecinătate, Satu Mare. Deci se poate, dacă vrei și dacă urmărești interesul municipiului”, se arată într-o postare de pe grupul Știri din Maramureș.

11 comentarii

  1. Băimărean!! Răspunde

    Singurul lucru bun cu ce va puteți lauda, în rest varza hotel Dacia pica pe voi, intrarea pe Botizului varza parca aveți roti pătrate e jale drumul, mai aveți de învățat ungurește și e ok la cum va conduc ungurii ha ha

  2. Valahu Răspunde

    Cat va platit Gaborel?

  3. varu Răspunde

    Piața Mica
    Frumos , oferta super ..cumparatori , pe masura sa fie..! ! !

  4. mipudeco Răspunde

    Piata din cartierul Somes, de vizavi de spital, a stat IN RENOVARE peste un an. Apoi s-a deschis: groaznic proiect, plouă cand ploua afară, soarele patrunde unde si cand vrea, intrarea dinspre spital are gropi de iti rupi picioarele. In spate, la fel. Nu stiu cat a costat proiectul, dar e o bataie de joc, dupa un an de stat degeaba. Rusine! La ce se plătesc taxe de piață? Dar au mai ramas ăia de nu avem voie (???) să le zicem țigani cu tzighi lor. O duc bine și nu îi deranjează nimeni niciodată.
    Dacia, nu! Ceasul electric, nu! Cladiri vechi cu fatadă de razboi, da! Coșuri de gunoi nu mai vezi pe nicăieri. Si cele care au fost, au dispărut precum pomii plantati anii trecuti în centru. De ce nu se pune pe fiecare strada macar unul? De locurile de joacă nu știu cine se ocupă, dar îl rog să își ducă acolo copiii, să vada cum nu au ce face in acele locuri, toate stricate!

  5. EU Răspunde

    Mesaj pt Olimpia:Sa le sugi **** LA toti Baimarenii!Satu mare niciodata nu v a fi ASA curat si frumos ca BAIA MARE!!!

  6. Satmarean nascut in Maramures Răspunde

    Olimpia & Eu a-ti baut otet ? Este urat ce scrieti voi. Ex ; eu sunt satmareanca iar tatal meu a fost miner in Maramures iar cand vorbim de curatenie fiecare cu Primarul (norocul) lui….deh ….poate la urmatoarele alegeri avem mai mult noroc. Si satmarenii si maramuresenii sunt oameni de treaba ,va-ti gasit voi doi sa spuneti altceva.

  7. Sătmărean Răspunde

    Nu te mai umfla, băimărene, că deja nu prea mai ai motive. Acum avem și mall și Decathlon (Baia mare nu are), și autobuze hibrid, și avion spre Anglia și tren direct spre Viena. Suntem mai aproape de Occident nu doar geografic. Baia Mare o avea mai multe spatii verzi, dar seamănă mai degrabă cu un oraș sovietic.

    • Sătmărean Răspunde

      P.s. și știi ceva, #baimarean cu chestie mică? Deși sunt român, prefer oricând să mă conducă un ungur, decât un român penal, așa cum vă conduce pe voi pușcăriabilul Cherecheș. Să votezi un primar aflat în pușcărie după ce a fost prins în flagrant de DNA, asta înseamnă să fii… băimărean? Sezi lin că râde toată Europa civilizată de voi, băimărenii mândri de un penal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.