Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Se anunță protest de amploare în centrul Sătmarului. Oamenii au ajuns la capătul răbdării

Ajunși la capătul răbdării, codrenii anunță un protest de amploare în centrul municipiul Satu Mare. Așa-zisa autostradă a Codrului a ajuns o rușine pentru județul Satu Mare, iar oamenii și-au propus să tragă un nou semnal de alarmă și să ceară socoteală autorităților județene.

,,Protest Autostrada Codrului. Marți, data de 30.06.2020, ora 15:00, în fața Palatului Administrativ. DISTRIBUIȚI și haideți să ne adunăm cât mai mulți!”, anunță organizatorii.

Drumul Județean 193 A care face legătura între Satu Mare – Amaţi – Ruşeni – Tătăreşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti se află într-o situație incertă de foarte mult timp, iar viitorul acestui tronson continuă să se amâne.

14 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Da de ce nu mai zaboviti putin, ca acusica e toamna, si protestati in cabima de vot? Ca acolo nu riscati sa va cocoseze in pulane militzia locala,

    • cetetean_onest Răspunde

      Militzia locala, alaturi de cea statala, ar face mai bine sa se ocupe cu ce ii este menirea: ASIGURAREA ORDINII SI LINISTII PUBLICE !!!
      Aruncati seara o privire prin spatiile de joaca din cartiere si vedeti cum sta situatia: minori grupati cate 15-20 desi legea da voie maxim 6 acum, asculta muzica la volum maxim, mananca samanta, consuma bauturi alcoolice iar daca ai nerusinarea sa ii atentionezi te scuipa si te injura ca porcii! Daca faci gresala sa suni la politie ai mari sanse SA TE AMENDEZE PE TINE, ca vezi doamne sunt tineri si au drepturi! Domnilor POLITISTI, de aceleasi drepturi beneficiez si eu, ca cetatean, ca atat cat platesc taxe si impozite sunteti platiti din banii nostri sa vegheati la RESPECTAREA legii, nu la INCALCAREA ei!

  2. Satmarean Răspunde

    E dezastru cu tinerii din ziua de azi, parcă sunt slăbiciuni și numai este respect din partea lor, numai să distrugă, tot ce le iese în cale, băutură, țigări, droguri, doar rele !!!

    • altu Răspunde

      @satmarean, păi dacă școala este interzisă,ce ai vrea? Să vândă țigări în piață? Fac și ei ce pot. Statul știe că suntem mulți și ne vrea proști. Așa că interzicem școala că se ia corona,dar dacă stau toată ziua afară bot în bot nu se ia. Nici la șpaga de 800000 EURO,nici la coniac nu se ia. Ciudat virusache ăsta.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Poate se trezesc din adormire si cei din Medisa si vin si ei la protest, nu de alta dar cred ca drumul lor il depaseste pe cel al codrenilor ca numar si adincime de gropi !!!…ca sa nu mai vorbim ca si ei sint codreni….

  4. Molnar Marin se Răspunde

    Trebuie să vină tot județul ,DNA, să-l ia pe excrocul Pataki în cătușe !

  5. Driver Răspunde

    Hol a cofod Pataki?
    7 es BMW el jársz te átkozott!!
    Ocska vacak, de a szar e39 után nagyon jó, kis bunkó ami vagy, Túros meg kereskenyivel együtt..anno a kölcsey liceum szégyene voltatok,…és most politikusok..

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Total de acord cu tine, Drivere. Stau insa si ma intreb cum naiba, elita absolventilor de la Kolcsey si-au ales cu atata sarg fix luzerii in functii de-astea? Ca, nici unu n-o fost numit, toti aia de care scrii or fost alesi, facuti eloljarok.

    • Pixulescu Răspunde

      Bai drinkere, de ce-l suduiesti pe pataki pentru starea drumului, si nu pe stef karatistul? stef a semnat, pe final de mandat, contractul cu firma adusa de ciuma rosie pe filiera petric-govor! astia se prefac ca nu se inteleg, dar in realitate sunt tovarasi de furtisaguri!!!

  6. Erik Răspunde

    Poate il zariti pe govor in zona acuma ca face al treilea pod,bea in fiecare zi cate un sprit cu gabor,futetil in gura pentru acest drum, lui i se datoreaza catastrofa numita autostrada codrului!!!

  7. IBIS Răspunde

    Așa e, sunt tovarăși de furtișaguri. De ce nu acționează DNA, au luat bani procurorii de la infractorul Govor? Ștef, Pataki, Petric, cât a fost comisionul traficat de Govorache.
    Într-o zi v-a lua Dumnezeu pe toți, că DNA nu-și face treaba.

  8. R.C. Răspunde

    Problema asta ar trebui să fie pe masa Guvernului, este subminare națională, (din 2016 ) este un caz grav, mă mir că nu sau autosesizat foruri mai înalte pentru ce se întâmplă la Satu Mare, oraș lăsat pe mâna distrugătorilor și hoților de atâta amar de ani !!!!!!!!
    Nici o scuză pentru 4 ani de bătaie de joc ?
    “Dar acel proiect, dacă nu îl aduceam eu și dacă nu veneau banii, toată zona Codrului rămâneam praf și pulbere. Acest drum tot se va face. Probabil că zilele următoare va ieși în presă președintele Consiliului Județean și va spune că acest proiect va fi finalizat”, a declarat Mircea Govor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.