Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Tânăr prins pe Podul de Fier din Satu Mare. A fugit din carantină

Un tânăr a fugit din carantină și a fost prins de polițiști pe Podul de Fier din municipiu. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, s-a ales cu dosar penal.

La data de 22.06.2020, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. și ped. de art. 352 alin.1 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 18.06.2020, în jurul  orelor 17,00, numitul C.A.R., în vârstă de 20 de ani, a fost identificat pe digul situat pe malul stâng al râului Someș, în zona podului de cale ferată, acesta părăsind zona de carantinare situată în incinta Taberelor Școlare din municipiul Satu Mare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 1 Poliție Satu Mare – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor  procesuale, precum și a prezumției  de nevinovăție.

Sursa: Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare

2 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    el de fapt cauta podu nr 3 peste somes , promis de primar , nu la gasit ,asa ca ghinion ! vorba prezidentului

  2. Geralt of Rivia Răspunde

    Gluma vine mai tarziu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.