Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

VIDEO. Accident mortal în județ! Impact teribil între o motocicletă și o autoutilitară

Un accident teribil de circulație a avut loc în această dimineață în comuna Bixad din județul Satu Mare, între o autoutilitară și o motocicletă. La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD, însă a fost prea târziu pentru una dintre victime.

Ce spune Poliția:

Conducătorul unei autoutilitare, de 22 de ani, din Bixad, a efectuat o manevra de schimbare a direcției de mers la stânga și nu a acordat prioritate unui motociclu condus din sens opus de un tânăr de 18 ani din Bixad.

În urma impactului, tânărul de 18 ani și pasagerul care era cu el pe moped, de 38 de ani, au fost răniți. Șoferul autoutilitarei a fost testat rezultatul fiind negativ. Tânărul de 18 ani nu poseda permis de conducere de nici o categorie. La fata locului s-a deplasat un elicopter pentru a transporta victimele, acestea fiind în stare gravă.

Din păcate, pasagerul mopedului, în vârstă de 38 de ani, a decedat. În cauză se va întocmi dosar penal.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Deoarece cunosc bine zona și fenomenul, îndrăznesc a întreba: purtau cască de protecție cei doi pasageri de pe moped?!? Întreb deoarece, niciodată nu am văzut pe vre-unul dintre ei să poarte, plus că mergeau haotic prin comună cu viteză mult mai mare decât prevede legea!!
    Ar trebui verificat și mopedul dacă nu cumva i s-au adus modificări la motor pentru a elimina limitarea de viteză și mărirea capacității!!!

    Condoleanțe familiei! Sper că vă dați seama că voi i-ați făcut-o copilului vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.