Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Locuitorii unor blocuri din Micro 17, terorizați de muzica de la o terasă

Locuitorii unor blocuri din Micro 17 sunt terorizați de muzica ce provine de la un local din zonă.

Un sătmărean care locuiește în blocurile de lângă localul respectiv a surprins imagini video în care se aude foarte tare muzica dată la maxim. Se pare că este vorba despre o petrecere, oamenii dansează, se distrează.

„Când puterea banului e mai presus de lege, nu conteaza că locatarii nu se pot odihni la sfârșit de săptămână. O problemă veche, care nu se poate rezolva, din pacate”, a declarat sătmăreanul pentru PortalSM.

19 comentarii

  1. PNG Răspunde

    ce-ar face satmareanul respectiv, daca ar sta la et.1, iar la parterul blocului ar fi un bar cu terasa care ar inchide zilnic la ora 1 noaptea, dar unii clienti (galagiosi bineinteles) ar mai ramane pe terasa pana pe la orele 3-4?
    s-ar satura sa tot cheme politia in fiecare noapte si sa vada ca nimic nu se schimba…

  2. Satmarean Răspunde

    Intr- o tara civilizata in primul rand acel bar nu primea autoriz de functionare dupa ora 20,iar in al doilea rand daca tot a primit- o dupa a doua cel mult a treia sesizare a locatarilir din zona acea autorizatie ar fi retrasa si dat si o amenda sa n- o poata s- o duca.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Imagini in care se pare ca se aude….:). Si voi publicati tot ce va trimite cretinu ala. O pus mana omu pe smartphone, si si-o zis sa se faca influencer.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Poate cetateanu nemultumit identifica clar sursa muzicii. Nu e nicidecum terasa, ci soferii/ocupantii unor masini cu nr de H (un mercedes negru si o duba Volkswagen), un fel de grei ai cartierului care sparg zi de zi seminte si stau la taclale in acea parcare.

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Sigur ca da, Satmarene. Oriunde in lumea asta, cand se trezeste cate un pensionar ca e deranjat de viata care continua pe langa el, face reclamatii si se inchid toate. Se va inchide pt el si Catena, ca aia tin usa inchisa si il trage curentu, cand coboara la preumblare. Sau bariera de pe Rosetti, sa faca senioru reclamatie si sa fie inchisa, ca prea multe masini ii trec pe sub geam.

  5. Satmarean Răspunde

    Din pacate unii nu ar avea ce cauta intr- o comunitate civilizata care traieste dupa reguli de bun simt,ci locul lor ar fi in jungla unde sa- si faca propriile reguli ( debandada, dezordine,violenta) dupa care sa traiasca.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Total de acord. Mai ales cei care traiesc cu senzatia ca lumea se invarte in jurul lor, si ca daca au un smartphone atunci sunt dumnezei

  6. M Răspunde

    Aceeași nesimțire si pe Str. Crișan,zona Casablanca.Urla muzica până dimineata la ora 3 și nimeni nu face nimic.Sunam la 112,chemăm Politia Locala dupa care vedem că în 5 min angajații localului sunt sunați deoarece ies rând pe rând betivanii gălăgioși,dupa care apare echipajul de poliție cand deja este liniste si pace.Totul merge mana in mana.Ar fi interesant de vazut ce spune noua lege in legatura cu perturbarea ordinii și liniștii publice dupa anumite ore.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai intra pe monitorul oficial si uita-te :))

      • M Răspunde

        Da,ar fi bine sa se uite pe monitorul oficial si polițiștii care le tin isonul patronilor de localuri si care in loc de amenzi anunță proprietarii ca au fost solicitati.Legea 61/1991 art 2 p.26,p27.

  7. Pbeata Răspunde

    Molotov prin geam si salut

  8. misu Răspunde

    nici unul din voi nu l-ati ineles pe bipolar.
    Eu stau in acelai cartal. Problema e că muzica a fost „az a sep”. Daca era „turai-lai si turai” era voie buna si veselie, respectiv nunta cum se cuvine.
    In rest, localul e f. decent, nici odata nu au deranjat, cand puteau face nunti in interior. Acum a fost musai, pe terasa. Si era o NUNTA, nu orice chermeza… Prima data…, dar si acum au terminat la data fixata de lege.
    Hai, comentati, ….

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Ma bucur ca ai sesizat nuanta, Misule. Dar ai pretentii ca unele primate sa “judece” un eveniment dupa regulile momentului? Sau sa se uite la ceas, sa vada ca la acel moment al zilei nu era nici o restrictie? Ceri prea mult de la niste nevertebrate,

  9. Vulpea bi-polara Răspunde

    Si da, de departe cel mai decent loc din zona. Atat ca atitudine a angajatilor cat si ca bucatarie. In loc sa zica mersi ca ridica nivelul zonei,

  10. anonim Răspunde

    Nu e frumos deloc. Asta era la Loren’s si era inervant. Si eu stau prin zona nu era placut sa asculti muzica tota ziua. Daca nu au zona unde sa tina nunta sa nu teine la terasa.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Enervant, nu inervant. In zona, nu prin zona…asta daca nu esti homless, si atunci adresa e relativa..in functie de tomberon. Imi e greu sa cred ca..toata ziua, foarte vaga exprimare, ca doar n-or inceput aia nunta la ora 00.00 si au tras linie la 24.00. Si in ultimul rand….ce nunti tinute in “zona” a vazut intelectual-dumneavoastra?

  11. Adrian Cozma Răspunde

    Oamenii vor sa se mai si distreze, dupa atata stat in casa.

  12. Ufo Răspunde

    HAOLEOOO ….Fraților …Ce aveți cu fratelo meu ..polarul și familia lui mancav-aș ,
    sa se distreze ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.