Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Pasajul de pe Drumul Botizului, inundat după ploaia torențială

Pasajul de pe Drumul Botizului a fost inundat după ploaia abundentă care s-au abătut în această seară asupra orașului.

Traficul în zona respectivă se desfășoară cu dificultate.

Meteorologii au emis în această dimineață un Cod portocaliu pentru cantităţi de apă însemnate până mâine dimineață.

Interval de valabilitate: 21 iunie, ora 10:00 – 22 iunie, ora 06:00 în aproape toată țara, inclusiv la Satu Mare, vor cădea cantități de apă însemnate însoțite de instabilitate atmosferică accentuată.

În după-amiaza zilei de duminică (21 iunie) și în cursul nopții de duminică spre luni (21/22 iunie), în Moldova, Maramureș, Transilvania, Crișana, și local în Banat, Dobrogea și Muntenia, vor fi intervale de timp cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp. Vor fi și intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină”, a transmis ANM.

4 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Cand va veni un primar sa rezolve antica problema de inundare a pasajelor din SM

    • y Răspunde

      Soluție este. Am dictat practic ce trebuie făcut acum mai bine de 10 ani. Inclusiv proiect este gata pentru asta dar nu e grabă pentru unii. Am înțeles că nu e urgent. La pasajul de la Goga de exemplu se putea face chiar acum cu reabilitarea recentă a bulevardului! Ultima oară am zis semioficial la Maskulik acum 3 ani. Sincer m-am plictisit. Contrar tuturor părerilor nu e chiar așa de costisitor și Apaserv are capacitate de a face lucrarea în regie proprie. Chiar are. Am impresia că nu se vrea. Sau nu iese … încă ….. bine dpdv financiar. Am văzut între proiectele Apaserv undeva la coadă pe listă. E bine să știm și noi cât de preocupată e societatea și primăria de această problemă, nu????

  2. Bogu Răspunde

    Care pasaj? Pasajul de pe Drumul Botizului e mult mai jos. Pasajul din video este Henri Coandă. Aici aveam un exemplu clar de fake-news din prostia redactorului, adica ce se intampla, ce se scrie și ce se înțelege.

    • altu fără bmw Răspunde

      Încă zi mersi că nu au pus o poză din Constanța cu ditamai bulevardul și cu linie de tramvai la un accident din Satu Mare pentru că s-a întâmplat acum vreo 2-3 ani!!! Aici măcar geografic erau prin apropiere.😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.