Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Accident cu cinci victime în județ! Impact între un autoturism și o motocicletă

UPDATE. Ce spune Poliția:

Astăzi, la ora 13.27, Poliția a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Cean, soldat cu rănirea a două persoane. Din cercetări, rezultă că un motociclist de 46 de ani din Bihor, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă de pe DJ 191, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Tășnad.

Motociclistul și o pasageră de 67 de ani din autoturism au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat alcoolemie zero.

Un accident de circulație a avut loc în această după-masă, duminică, 5 iulie, în Tășnad, după ce un autoturism și o motocicletă au intrat în coliziune.

La fața locului s-au deplasat o ambulanța SMURD EPA aparținând Punctului de Lucru Tășnad și trei echipaje aparținând Serviciului de Ambulanța Județean.

În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care patru au refuzat transportul la spital, iar una se află în stare conștientă și cooperantă, însă este transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.