Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

ADMITERE. Au început înscrierile online la Universitatea „Vasile Goldiș” din Satu Mare

Filiala sătmăreană a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad continuă înscrierile la cele cinci programe de licență.

Trei dintre acestea sunt în cadrul Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie și Inginerie: Contabilitate și Informatică de Gestiune – 3 ani, învățământ cu frecvență; Marketing – 3 ani, învățământ cu frecvență, a căror absolvire vă conferă titlul de economist;  Inginerie și Management în Alimentație Publică și Agroturism – 4 ani învățământ cu frecvență, a cărei absolvire vă conferă titlul de inginer.

 La Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport oferta academică cuprinde două specializări: Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar – 3 ani, învățământ cu frecvență, pentru cei care doresc să devină profesori în învățământul primar (învățători) sau preșcolar (educatori) și Relații Internaționale și Studii Europene – 3 ani, învățământ cu frecvență, la absolvire obținându-se titlul de diplomat în relații internaționale.

Admiterea la cele cinci specializări se face pe baza mediei ponderate între media examenului de bacalaureat (80%) și nota de la Limba și literatura română (proba scrisă) din cadrul examenului de bacalaureat (20%).

Tot în cadrul filialei Satu Mare, absolvenții de liceu se pot înscrie la cursurile oferite de Școala Postliceală „Vasile Goldiș”: Asistent medical generalist (3 ani) și Asistent medical de farmacie (3 ani). La școala postliceală se pot înscrie și absolvenți care nu au diploma de bacalaureat!

Pentru mai multe detalii, doritorii sunt așteptați la sediul Universității, pe strada Mihai Viteazul nr. 26 din municipiul Satu Mare.

Contact:

Telefon Universitate: 0261 716 230

Telefon Școala Postliceală: 0361 401 015