Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Adrian Cozma: „Împreună cu USR PLUS putem construi o alianță durabilă”

Adrian Cozma, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la președinția Consiliului Județean Satu Mare a declarat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că alianța pentru Satu Mare este o responsabilitate pentru partidele de dreapta: „Împreună cu USR PLUS și alte formațiuni din județ putem construi o alianță durabilă”, a spus Cozma.

Redăm, integral, declarațiile făcute de Adrian Cozma:

,,Suntem la câteva săptămâni de alegerile locale şi suntem foarte aproape de o schimbare în bine la nivelul conducerii județului.

Am discutat şi am analizat în această perioadă toate opțiunile și propunerile pentru a realiza o alianță capabilă să facă o schimbare reală în Satu Mare. Putem realiza acest lucru și putem oferi sătmărenilor un proiect durabil și serios.

Nu ne putem mulțumi cu puținul oferit de UDMR în acești ani. Suntem la coada clasamentului la venituri, la atragerea de fonduri europene și la tot ce înseamnă investiții și locuri de muncă. Avem un oraș gri, nedezvoltat și neatractiv. Nu avem un parc modernizat sau un centru istoric decent așa cum toate orașele din Transilvania au. Nici măcar o reabilitare a blocurilor nu am fost în stare să o facem, timp în care alte orașe au finalizat sute de reabilitări de blocuri cu fonduri europene. Turismul e la pământ, iar economia locală nu e susținută deloc. Producătorii locali și fermierii se descurcă cum pot. Așa nu mai merge.

Împreună cu USR PLUS și alte formațiuni din județ putem construi o alternativă durabilă și serioasă pentru Satu Mare. Dacă suntem responsabili vom face această alianță. Asta așteaptă toți cei cu care mă întâlnesc. Fără unitate lăsăm în continuare totul pe mâna UDMR, care a arătat ce poate să facă.

Uniți vom învinge și toți vom câștiga. Atât la Consiliul Județean cât și la Primăria Satu Mare putem avea o mare echipă care să aducă schimbarea în bine. Depinde de noi.

Mai avem câteva zile pentru a realiza o mare alianță care să aducă și să genereze un proiect nou și durabil pentru Satu Mare. Suntem cu toții conștienți că atât județul cât și municipiul se pot câștiga doar în anumite condiții, ținând cont de structura populației și de istoricul la vot. Oricât de buni am fi, anumite persoane, din anumite localități, nu o să ne voteze niciodată. Totodată doar unii dintre noi avem șanse reale pentru a câștiga în fața actualei conduceri din oraș și din județ.

Fiecare poate fi la locul lui. Unii la județ, unii la municipiu și ceilalți în conducere din poziții cheie de vicepreședinți și viceprimari. Haideți să facem această schimbare. E o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. E șansa pentru acest oraș și acest județ de a intra pe o pantă a dezvoltării și a creșterii. Împreună vom izbândi!”

7 comentarii

  1. mae Răspunde

    aliativa si cu partidul romilor numai sa scapam de gabor

    • Sathmarer Staatsbürger Răspunde

      #mae stai un pic, ce are de facut Andrian Cosma, candidat la presedintia CJ cu primarul actual? Ce are de facut Adrian Cosma cu treburile municipiului? Nu inteleg !!!! Probabil ca fi reabilitatea autosrada Codrului dar va fi neglijata zona intre Carei si Tasnad autnci ce facem? Daca esti locuitor ai municipilui Satu Mare ar trebui sa stii care e diferenta. Ce a avut de facut Stef, sau ciocan cu izolarile blocurilor, cu amenajarea parcarilor? Absolut nimic!!!!

  2. Tineriada Răspunde

    Decat alianta cu PSD-CUIEMOICA sau cu partide precum ProRomania-ALDE, mai bine cu Kereskenyi!

  3. comentator Răspunde

    Eu zic să-l lăsăm să candideze. Cineva trebuie să iasă pe locul 2, sau 3, sau 4. Până la urmă tot se va prinde că nu e de el.

  4. a Răspunde

    Ii convine si 6 numai sa prinda ceva functie.

  5. Erik Răspunde

    Adisor baiat frumos si calare si pe jos,ce aranjamente mai faci ,zile satmarenilor cum impartiti functiile dupa ,prin institutii,fi baiat salon ce pungasi analfabeti vor ocupa functiile de conducere sa ne caram incet incet care pe unde putem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.