Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Atenție! Se fură din blocuri în municipiul Satu Mare. Trei bărbați reținuți de polițiști

La data de 21 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au identificat trei bărbați, de 21,24 și 33 de ani, din  Satu Mare, bănuiți de comiterea unui furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 20/21 iulie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în anexa aflată la subsolul unui bloc, din localitatea Satu Mare, prin tăierea lacătului de la ușa de acces și au sustras bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1 800 lei.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. varu Răspunde

    Astia sint specializați in furturi din subsoluri lucreaza in echipa ,deschid orice lacat inclusiv intrarea in beci .Nici nu sesizezi nimic numai constați ca ți-au zburat bunurile.
    Sesizezi poliția , vine ia amprente mai cu seama ție, pleaca lasandu-ți recomandarea să mergi in Pța de Vechituri să -ți cauți produsele ,iar hoțul să-l predai poliției…Sant ..Stan P

  2. 423434 Răspunde

    in cateva luni sunt liberi . pe motiv ca “nu prezinta pericol” . asa fac si cu astia care fac jafuri si violuri. cica nu prezinta pericol pentru societate. la noi in Romania , pericol e ala care fumeaza iarba ascuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.