Ultima actualizare: azi, 22:26

Naţionale

Caz monstruos în Maramureş. Fetiţă (6 ani) violată de un bărbat de 50 de ani

Caz monstruos petrecut săptămâna trecută în localitatea maramureșeană Țicău. O fetiță în vârstă de numai 6 anișori a fost violată de către un bărbat de 50 de ani din localitate. scrie actualmm.ro.

Totul s-a aflat după ce, în urma unor discuții cu mama sa, minora a povestit cum a fost agresată sexual de către un bărbat. Aceeași fetiță ar fi indicat, mai apoi, persoana care a abuzat-o.

Cazul a fost inițial încadrat de către oamenii legii la agresiune sexuală. Ulterior, însă, în urma aparițiilor unor probe, cazul a fost încadrat la viol. Atât bărbatul cât și fetița împreună cu mama sa locuiesc în Țicău.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore vineri, 10 iulie, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. A doua zi, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea peventivă a bărbatului.

Sursa: actualmm.ro

2 comentarii

  1. Aldo Răspunde

    Dus in spate, impuscat in cap, iar politistul decorat cu ordinul national – Steaua Romaniei.

  2. ... Răspunde

    Tăiat p@ța și aruncat la câini. Iar el expus în centrul localității în fața primăriei până prinde mucegai de la atâta scuipat. Tot era bun evul mediu la ceva! La minte înapoiată legislație pe măsură ar trebui. Ce reeducare mai speri de la un individ la vârsta asta? Cum poți face așa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.