Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Dorel Coica este candidatul PSD la Primăria Satu Mare

Fostul primar Dorel Coica este candidatul PSD la Primăria Satu Mare.

Decizia a fost luată de liderii judeţeni ai partidului şi este agreată de către conducerea centrală a partidului. Urmează ca propunerea să fie definitivată în forurile statutare ale partidului iar candidatura validată.

“Am avut discuţii de mai mult timp cu cei de la PSD. Ieri am semnat adeziunea. Propunerea a fost să candidez, a venit chiar şi din partea domnului preşedinte Marcel Ciolacu”, a declarat Dorel Coica, pentru PortalSM.

Urmează ca anunţul oficial să fie făcut peste câteva zile.

Dorel Coica se întoarce în PSD cu aproape toată organizaţia municipală a Pro România.

32 comentarii

  1. oo Răspunde

    traseist.

    • Adi Răspunde

      Cum sa pui un ratat sa candideze , rusinea satmarului vai de capul lui de chel .

  2. c-block Răspunde

    Nici atâtea voturi nu o să ia cât acum 4 ani. E logică tipic lăpușneană. Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau! Sau asta e metoda pesedistă de a scăpa definitiv de el, adică alegeri locale rușinos pierdute? Tot ce se poate.🤔

  3. Satmareanul Răspunde

    Deci PSD nici macar 10% nu va face … sunt niste camicaze astea … stam si ne uitam cum suntem vanduti pe veci!

    Candideaza si vrea colaborare cu alte partide … dar in 2012 nici macar atat nu s-a gandit!

  4. Satmarean Răspunde

    B…!

  5. John Doe Răspunde

    Multa bafta, sper sa dispareti pentru totdeauna din viata politica odata cu obtinerea unui rezultat foarte prost la alegeri. Cel mai slab primar pe care Satmar-ul l-a avut vreodata.

  6. carcotas Răspunde

    Apara-ne Doamne!

  7. Unu' Răspunde

    Catastrofă naturală, ce mai vrei să ne furi?!? Amu unguru’ o făcut piste de biciclete în oraș, pe care vrei s-o iei cu japca?!?

  8. wtf Răspunde

    tot nu inteleg …. asta de ce nu este inca in puscarie, cat timp a fost primar influenta si banii primariei a folosit in scopuri personale, toata lumea stie, si e inca in libertate!?

  9. mircea Răspunde

    dorele dorele……mare p..la esti!!!o arzi pe la toate partidele si tot la bagabontii sefi te intorci,te lasa govor sa candidezi?te bagi in furtisaguri cu el daca iesi primar altfel nu ai sense,govorache trebe sa termine al treilea pod si banii satmarenilor!!!…….ce sunteti!

  10. ppp Răspunde

    Dute inapoi de unde ai venit la …..tai din sud.

  11. cetateanu turmentat Răspunde

    e clar , eu la vot nu ma duc ( la locale )

    • Gyuri Răspunde

      Atunci să nu te plângi și nici să nu mai comentezi.
      Probabil ești degeaba.

      • altu Răspunde

        nici eu nu ma duc la vot dar o sa comentez. Sa nu comentezi tu Gyuri pentru ca ai votat doar infractori! Hai sictir

  12. Alegator Răspunde

    Fara succes. Unde-i liderul P S D ?

  13. Satmarean Răspunde

    Dute-n …..Coica , să nu mai auzim de tine !!!. Ne-ai convins !!!

  14. Satmarean Răspunde

    Numa afacerile tale, în rest absolut nimic n-ai făcut pentru Mun. Satu Mare, papagal !!!

  15. Ardeleanul Răspunde

    Acuma nu demult o ardea pe la ponta acuma la psd ardeva-r focu de comunisti împutiti!

  16. Tineriada Răspunde

    CUIE MOICA!!!

  17. Una Răspunde

    Da nu li rușine să mai candideze, nu au nici o remușcare !!!. Nesâmțâțîî dracului !!!

  18. Flori Cica Răspunde

    In situatia asta,ca sa fiu sincera,alegerile pentru primaria din Satu Mare sunt fara rost,pentru ca se stie clar castigatorul !In conditiile date,dupa parerea mea,n-ar mai trebui cheltuiti bani degeaba !!Sa-i multumim frumos domnului Kereskenyi pentru ce a facut pana acum si sa-l rugam frumos sa-si continue treaba !!

  19. Coi ca mine! Răspunde

    Ce vremuri minunate erau atunci!Măcar mă puteam si eu făli!Tot orasul stia că sunt doi de Coica!!!Coi ca Dorel si Coi ca mine!

  20. Nha Răspunde

    Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. Chiar asa lipsa de cadre este incat nu se gaseste un candidat macar griutz , nu alb imaculat ?! Nicio speranta de reformare , de altceva,,pleaca ai nostri vin tot ai nostri , numai ca mai “nespalati“ ! Rahat reciclat …pana la urma o diaree .

  21. bla Răspunde

    E doar o gluma! Cu siguranta nu e asa de tampit sa candideze din nou….

  22. chupacabra Răspunde

    A preluat orasul in stare de colnitza si l-a lasat in stare de buda, nici macar un cotetz pe malul Somesului nu a fost in stare sa faca, daramite sa asfalteze un drum. Satu Mare are Primar si nu mai are nevoie de looseri.

  23. Ion Răspunde

    Din 26 comentarii n-am gasit unul singur mai de om normal. Numai injuraturi si acuzatii fara acoperire. Asa tampiti sunteti comentand astfel ca nici nu va dati seama ca de fapt ii faceti servicii!

    • c-block Răspunde

      Deci zici că acuzații fără acoperire. Bine. Îmi spui atunci ce a făcut în 4 ani concret? Avea majoritate ca niciodată cu doi viceprimari cum a vrut el. De ce nu pui întrebarea altfel? Oare de ce nimeni din cei 26 nu-l apără? Oare acum 4 ani PSD nu de aia a pierdut primăria exact pe mâna lui pentru că românii decât să-l voteze au preferat mai bine să nu meargă la vot! Rar mai vezi primar în excerițiu să fie bătut la așa scor de contracandidat! Nu ungurii s-au mobilizat la vot mai bine. Asta poți verifica dacă cauți fiecare candidat câte voturi a primit. Omul ăsta habar nu are cu ce se mănâncă administrația locală. Dacă nu ar fi ajuns cândva doctor acum era un neica nimeni care poate vindea pepene la piață. Dar eu zic să candideze. Cineva tot trebuie să iasă pe locul 2-3-4 sau mai jos. Poate de data asta va înțelege. Poate.

  24. Lafel Răspunde

    Daca ne gandim bine la nivel politic si doar strict politic , il avea pe prietenul sau POnta copy paste ca premier, ca spate un guvern ful USL, ministrul transporturilor tot USL, la fel consiliul judetean, adica un judet castigator.
    Ce s-a intamplat in cei 4 ani ?
    Oare mai prinde voturi ?

  25. Adrian Cozma Răspunde

    Coica = 0 barat!

  26. Opinie Răspunde

    Dorel te compromiti .

  27. Micle Răspunde

    Dorule , totusi unde si cand ii folosesti pe Dl comisar sef Nelu Hotea unde este elevul de elita locotenentul acoperit Tudor Cozmuta fostul binoclu si omul de legatura a politiei cu infractorii … In 2014 i-ai infiltrat in Pdl unde in 2 saptamani ati aderat 300 de oameni cu bani , drept raspalata sau primit lucrari de constructii in piata m 17 , centru, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.