Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Dosar penal pentru un tânăr sătmărean. Prins beat la volan și cu permisul suspendat

Un tânăr sătmărean s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de polițiști pe raza localității Amați. Acesta a fost prins beat la volan, dar și cu permisul de conducere suspendat.

Ce spune Poliția:

La data de 2 iulie polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 29 de ani, din Amați, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Totodată, polițiștii au procedat la testarea persoanei de la volan cu aparatul alcooltest rezultând o concentrație alcoolică de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirilor infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Satmarean Răspunde

    Anulat permisul pe viata si inchisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.