Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Echipajul din Cehia, marele câștigător al Campionatului Național de Rally Raid România, organizat la Satu Mare

Prima etapă a  Campionatul Național de Rally Raid România, organizată în județul Satu Mare la sfârșitul acestei săptămâni, s-a încheiat sâmbătă, 11 iulie, cu festivitatea de premiere a câștigătorilor.

Organizat de NSM Motorsport împreună cu ”TransCarpatic Rally”,”Carpatica Rally Raid”, ”Trofeul Carpatica Rally Raid”, ”Trofeul Paul Badea”, ”Cupa Sătmarului” și ”A-CAR GerBog RallyRaid”, evenimentul automobilistic a reunit la Satu Mare 30 de echipaje, din care 11 au fost din străinătate, din țări precum Ungaria,  Cehia, Slovacia și Polonia.

La finalul celor două zile de competiție a fost stabilit clasamentul general:
Pe primele trei locuri s-au situat echipajele alcătuite din Miroslav Zapletal – Marek Sykora din  Cehia ( grupa/ clasa T1),  Miklos Trebitsch – Szoke Nicolett din Ungaria ( grupa/clasa SbS) și  Claudiu Barbu – Marius Lupu  din București ( grupa/clasa T3 ).

Miroslav Zapletal are o bogată experiență în competițiile automobilistice. Între altele, în palmaresul acestuia se află un titlu mondial FIA cross country, iar în anul 2009 s-a situat pe locul șapte în  Raliul Dakar.  

Echipajul alcătuit din Miroslav Zapletal și Marek Sykora au participat la competiție cu un autoturism Hummer H3 EV.

3 comentarii

  1. Ma Răspunde

    Domnule prefect, in timp ce Guvernul PNL amendează bătrâni pentur că nu poartă mască în magazine, amenzi egale cu 3 pensii, dumneavoastra sunteti intr-un spatiu inchis fara masca. Asa exemplu dati ? Oare DSP se va autosesiza ?

    • ... Răspunde

      Strâng pumnii ca în curând citim că trupa asta a ieșit covid pozitiv. Nu de alta dar ne tot răsverifică dacă #purtămmască și dacă #păstrămdistanțasocială! Ei au scutire de la medic ???? Halal exemplu! Dar nu mă așteptam la altceva!

  2. c-block Răspunde

    …. Mare câștigător al ETAPEI campionatului … O mică mare diferență! Sper ca autorul articolului în final își dă seama! De nu ….. Asta e! Oraș de kakao, ziar pe măsură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.