Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

EXTRATERESTRU pe Autostrada Codrului. Corupţia din Satu Mare, vizibilă de pe Lună!

EXTRATERESTRU pe Autostrada Codrului. O persoană costumată în extraterestru şi-a făcut apariţia astăzi pe Autostrada Codrului. Persoana respectivă se doreşte a fi un cetăţean de pe Lună, cu drapelul României. A afişat o pancartă: “Corupţia din Satu Mare, vizibilă de pe Lună”!

Amintim că zeci de oameni s-au adunat, din nou, pe „Autostrada Codrului” pentru a protesta. Cu toate că cei de la Consiliul Județean Satu Mare au scos utilajele pe șosea, în această dimineață, oamenii nu cred în promisiuni, astfel sunt deciși să își continue protestul.

Protestatarii au pornit în convoi, cu maşinile, din Amați, au ajuns în faţa sediului Consiliului Judeţean Satu Mare unde au claxonat, după care s-au deplasat tot în coloană în Piaţa Libertăţii. Ei doresc să atragă atenţia asupra faptului că starea drumului este deplorabilă şi nu mai cred promisiunile autorităţilor.

18 comentarii

  1. Mircea Govor Răspunde

    Il peticesc si sa mergeti la mama dracului ca vi suficient,asa a zis azi cand am vorbit cu el,a zis ca asfalt o sa vedem la pulivara

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai si pt atata ar trebui pupata mana la grof, si nu sa faceti zarva sub geamu lui. Nemultumitilor. Ce sa faca iobagii cu autobahn? Aia e pt civilizati, nu pt toata lumea.

  2. Marin Răspunde

    Ați scris mesaje în limba română lui Pataki? Umflatul nu cunoaște asa ceva!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Nu era pt Patko, era pentru votanti. Si ai lui, si ai deputatului codrean. Nu tin minte sa fi protestat in cabina de vot, nici sa f.. picioare in bordurile autostrazii. Ba chiar tin minte ce mandri se trageau in chip prin presa, ca or votat pt continuitate, stabilitate etc.

  3. Cata Răspunde

    Boilor!!! Mergeti la Govor si la PSD Satu Mare…toti primarii don zona sunt PSD…

    • ionel Răspunde

      primarul din paulesti este penelist,cel din vii pnl,singurul din homoroade psd

      • Cocojambo Răspunde

        Primarul din Păulești este traseist. Pesedist n-a fost. Incă.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Ionele baiatule…esti ramas in urma cu un tur de alegeri :). Il jicnesti pe tractoristu din Vii, facandu-l ca e pnlist.

  4. Cata Răspunde

    Cand s-a facut licitatia toti au sustinut TEHNIC ASIST…firma lui Govor…asa ca mergeti la el acasa… ce treaba are Pataki… nu poate face nimic!!! Exista proceduri….

    • Observator Răspunde

      Si ce ? Licitatia s-a facut si atribuit …. pe viată ? Vremea lui Govor a cam trecut ; peste 20 de ani , tot Govor va fi de vina daca nu se asfalteaza si repară ? Nu mai fiti ipocriți si recunoasteti ca pentru actuala conducere a judetului , zona aceasta nu conteaza ; eventual daca era populata cu vorbitori de limba maghiara , poate ….. ( se vede de pe luna ) !

  5. 4ever Răspunde

    Intr-un fel ii inteleg si pe protestatari, dar ce treaba are C.Judetean.
    Banii pe vremuri erau alocati, unde sunt ? pe ce s-a cheltuit ?
    Primaria din zona, sau unde apartine, care gestiona banii, doarme? Acolo claxonati prima data.

    • Vlad Tepes Răspunde

      @4ever – spre stiinta, drumul este de interes judetean, asa este clasificat, este proprietatea publica a judetului Satu Mare, si toata responsabilitatea dar si competenta de a faca ceva, revine exclusiv Consiliului Judetea.
      Primariile nu au nici o treaba……

  6. muiepesede Răspunde

    PROPAGANDA PSD

  7. alin Răspunde

    stati cuminti in banca voastra oameni buni situatia sta in felul urmator: se va carpi pe ici pe colo sa va mai tineti un pic gura, sa treaca alegerile sa vada govor cu strabach cum ii ies cartile ca doar a fost la judet la masa rotunda cu pataki si pe la anul poate se va face ceva mai calumea, pana atuncea nu mai faceti proteste ca le cam faceti degeaba!

  8. ciprian Răspunde

    Vin alegerile ,…vin ai nostri pleaca ai nostrii…noi ramanem tot fara drumuri

  9. ciprian Răspunde

    N-aveti nici o sansa sa rezolvati ceva daca nu parcati pe platoul lui Pataki si claxonati toata ziua

  10. obiectiv Răspunde

    Consiliul Local Paulesti si Homoroade cati bani au alocat in ultimii ani pentru reabilitarea soselelor din cele doua comune???!!! Toate drumurile publice din interiorul localitatilor sunt in administrarea lor potrivit prevederilor legale si nu a celor din cadrul CJ ! Pai bani s-au alocat si aprobat numai ptr salariile angajatilor primariilor si ptr plata indemnizatiilor de sedinta a celor din Consiliile Locale???? Doatr atat, ce au facut administatorii de drum din cadrul primariilor, de ce nu au initiat proiecte ptr reabilitarea soselelor din interiorul comunelor!!

    • drumarul lui peste Răspunde

      Mai recitește legislația din domeniu pentru că deocamdată ești praf. Dacă primăriile alocă bani pentru astfel de lucrări care după tine ar intra în atribuțiile lor în cel mai scurt timp vor fi călărite de Curtea de Conturi. Și să vezi după aia distracție, declarații la poliție, dosare și imputare. E treaba CJ de aia a făcut CJ licitația! E așa de greu de priceput?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.