Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Fabrica Schlemmer Satu Mare ar putea fi vândută

Fabrica Schlemmer Satu Mare ar putea fi vândută. Producătorul francez de sisteme de protecție a cablurilor pentru industria auto Delfingen, printre principalii jucători din industria de profil, cu două fabrici în România, poartă negocieri exclusive pentru preluarea rivalului german Schlemmer, inclusiv a fabricii Schlemmer Satu Mare.

Fondată în 2005, Schlemmer România produce la fabrica din Satu Mare tuburi flexibile extrudate pentru industria auto, având circa 350 de angajați. Compania-mamă a investit 10 milioane de euro în construcția unității din Satu Mare. La finele anului trecut, grupul german a fost plasat în procedură preliminară de faliment de către Tribunalul Comercial din Munchen, pe fondul dificultăților operaționale și financiare. Procedura a fost confirmată în luna martie.

Schlemmer și-a vândut ulterior operațiunile din Asia către partenerul local Fengmai-Ningbo Huaxiang Group, iar acum a intrat în negocieri exclusive cu grupul francez Delfingen pentru vânzarea activelor din Europa și Africa.

Sursa: profit.ro

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    cine e curios??????????????/

  2. Leo Răspunde

    Sa fie schimbat top managementu’ actual
    (….) cu oameni competenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.