Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Fiica şefului DNA, depunctată la Satu Mare. Nota maximă după contestaţie!

Fiica şefului DNA, Crin Bologa, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, a fost notată cu 10 la examenul de Limba și literatura română, de la Bacalaureat, după ce a făcut contestație.

În prima fază, Ruxandra Bologa a fost notată la proba de Limba și literatura română cu nota 7,45, ea fiind un absolvent de elită al Colegiului Silvania din Zalău, județul Sălaj. La celelalte două probe, la Istorie și Georgrafie, profesorii corectori au notat lucrările Ruxandrei 9,85, respectiv 10.00.
După ce rezultatele au fost anunțate, Ruxandra Bologa a depus contestație, iar la recorectarea lucrării de la Limba și literatura română, nota acordată a fost maximă: 10 curat.
Deși este fiica şefului DNA,, acesta nu a putut avea nicio influență, și asta pentru că, explică profesorii corectori, fiecare lucrare a primit un cod de bare și a fost corectată în alt județ. De exemplu, în prima fază, lucrarea elevei Ruxandra Bologa a fost corectată la un centru de corectare din Satu Mare. Apoi, spun surse din cadrul Inspectoratului Școlar Sălaj, lucrarea a primit un alt cod de bare și trimisă la un centru din Cluj, unde a fost recorectată.
Cei care o cunosc pe Ruxandra Bologa susțin că aceasta a participat la mai multe olimpiade la limba română, engleză și tehnologia informației.

„La limba română s-a clasat a doua pe județ și a mers mai departe la faza națională, la Iași. A fost un elev de nota zece. A excelat în cei patru ani de liceu”, a spus un profesor.

Crin Bologa a fost numit procuror-șef al DNA pe 20 februarie 2020. El a fost procuror șef al DNA Cluj și al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Bologa a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca în 1995. Apoi a activat ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău (1995-1999) şi procuror la Parchetul de pe lânga Tribunalul Sălaj, în perioada 2008-2011.
Sursa: Evz.ro

9 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    E mult mai deștepți profesorii de la Cluj,d-aia a luat ce trebe !Acum barosanu la dna trebe să ceară demisia la profesorii proști,ca precis e proști !Cum dreq să ajungi in curând europarlamentar cu 7 ???Ce,EBA a avut 7 la limba română ???????? Nu tată,10 pe linie !!

  2. alin Răspunde

    cand au primit profesori un telefon de la argatii lu” taticu………….nota maxima pentru fetita!!!:)))de la 7.45 la 10, pute rau a manevra!!!:)))

  3. Alin Răspunde

    Copilu chiar invata si merita 10…nu ? Ce legatura are functia parintelui pt meritul ei….hai sa nu fim rai

    • mae Răspunde

      ba alin stai jos 4

      • ... Răspunde

        Nuuuu! Orice copil de ștab merită ce-i mai bun! Mai țineți minte cum se lăuda Băsescu când era să șteargă pe jos cu nu știu ce profesoară de al Ebei la generală (cred că la desen) din cauza unei note considerată prea mică??? Tac-su atunci era “doar” primar de Bucale.
        Fata asta a făcut ce știe mai bine și ce aude și acasă. A mers cu “procesul” la apel. La Cluj. Cine știe unde se ajungea dacă nici aici nu era “rezolvată” problema? Nu știu nimic. Dau numai dau cu presupusul. Dar nu e prima dată când observăm un astfel de fenomen.🤔 Îi doresc să reușească în viață și pe merit, nu altceva.

  4. 😳😳 Bika 😳😳 Răspunde

    Problema ce pute rãu, este diferenta enormã între cele souã note: de la 7,70 este diferentã mare pânã ka nota 10 🧐🧐🧐 Primul profesor, care a corectat lucrarea era chiar atât de prost, sau ce…?!?

  5. Lili Răspunde

    Contestatia cum a sunat: Subsemnata cod de bare nr. …. contest nota la …. ??????

    • noruk Răspunde

      Suna “procuror semnata”Si-au bătut joc de profesorii sătmăreni!Si continuă s-o facă si analfabetii refuzati de scoală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.