Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Accident grav produs de o șoferiță de 70 de ani, în județ. S-a ales cu dosar penal

Ieri, 26 iulie, în jurul orei 12.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între localitățile Micula și Satu Mare.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 70 de ani, din municipiul Satu Mare, a condus un autoturism pe D.J. 194 A, din direcția Micula către Satu Mare, iar pe fondul altor preocupări în timpul conducerii de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a pătruns în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de mers, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și vătămarea corporală gravă a unei femei, de 70 de ani, din aceeași localitate, care se afla pasageră în autoturism. Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.