Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Accident în Satu Mare. Voluntarii de la FreeLife au ajuns cu autoutilitara în șanț

Voluntarii de la Asociația FreeLife Satu Mare au fost implicați într-un accident, aceștia ajungând cu autoutilitara în șanț. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă activitatea asociației este afectată, după ce autoutilitara a fost serios avariată.

Acum, cei de la FreeLife au nevoie de sătmărenii cu suflet mare pentru a reuși să-și achiziționeze o nouă autoutilitară.

,,Din nou vești rele, munca zilnica in adăpost nu este deloc ușoară, suntem epuizati la maxim, din pacate in urma accidentului momentan “stam pe loc”….deplasarile pe teren, capturari, drumuri la cabinet veterinare sunt mai puține, vom folosi pentru urgențe mașinile mici. Din fericire noi suntem bine, doar unul din pasageri a fost ranit (superficial) iar cea mai utilă masina a adapostului a fost distrusa. Din pacate de data aceasta nu o mai putem repara, va rugam ajutati-ne, trebuie sa ne mobilizam pentru a reusi sa achizitionam una cat de curand posibil. Mâncarea pufosilor este indispensabila, strerilizari….urgente ..fara duba suntem “fara mâini”. Multumim pentru înțelegere!”, se arată în apelul celor de la FreeLife.

2 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    🙁

  2. xxx Răspunde

    No amu cu ce duceti cainii de la adapost sa- basculati la Petea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.