Ultima actualizare: azi, 10:50

Naţionale

FOTO. Doi români morţi într-un teribil accident în Italia. Pompierii s-au chinuit trei ore să îi scoată

Doi români morţi într-un teribil accident în Italia. Tinerii, în vârstă de 27 de ani, victimele unui grav accident de circulație care a avut loc noaptea trecută la Gorgonzola, în provincia Milano. Cei doi călătoreau împreună într-un Ford Fiesta, care s-a ciocnit cu o dubă, marca Ford Tranzit, care venea din sens opus. Șoferul dubei este în stare gravă la spital, scrie gazetaromanească.ro.

Accidentul a avut loc pe drumul statal 11, cele două mașini, un Ford Fiesta și un Ford Transit, ciocnindu-se aproape frontal. Doi tineri români care locuiau în provincia Milano și-au pierdut viața. Corpurile lor au fost extrase din mașină de către pompieri după aproape trei ore de muncă. Călătoreau într-o mașină care, în jurul orei 2, a intrat în coliziune cu duba care venea direcția opusă.

Șoferul Fordului Transit, un tânăr de 24 de ani din Basiano, a fost transportat la spitalul San Raffaele din Milano, din cauza rănilor grave suferite, dar nu are viața în pericol.

Carabinierii din Compagnia di Cassano d’Adda cercetează dinamica accidentului care, după o primă reconstrucție, ar fi avut loc după ce Fiesta, din motive ce trebuie încă verificate, a intrat pe banda opusă și s-a ciocnit cu duba.
sursa: gazetaromaneasca.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.