Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Poliţia Satu Mare schimbă metoda de “vânătoare”. Cu “pistolul” pe pasarelă!

Poliţia Satu Mare a găsit o nouă metodă de a-i surprinde pe şoferii din Satu Mare. Poliţiştii stau cu radarul de tip “pistol” pe pasarela de pe str. Fabricii şi îi filmează pe şoferii care circulă pe str. Botizului. Astfel, probabilitatea ca şoferii să se atenţioneze între ei cu privire la prezenţa radarului este foarte mică.

Mai mult, radarul “pistol” are o rază de acţiune de peste 1 km, astfel că şoferii pot fi prinşi cu uşurinţă dacă nu respectă limita în vigoare.

“Pistol pe pasarelă (maşina a lăsat-o la vama interioară -> de pe pod se uită jos pe Botizului cu pistolul) -> vizaţi cei de pe Botizului care merg spre Botiz!@, a scris un sătmărean pe Facebook.

FOTO: Radare Satu Mare – Facebook

22 comentarii

  1. Mae Răspunde

    De tot răsul sînt

  2. Florin Răspunde

    Foarte bine fac. Ar trebui să stea non-stop cu radarele pe strazi.

  3. Satmarean Răspunde

    Foarte bine !!!. Spor la treabă !.

  4. Contraventie Răspunde

    Pasarela nu este pentru acces pietonal. Ei de ce încalcă legea?

    • Unu' Răspunde

      Pasarela ARE pe una dintre margini (cea dinspre pompieri) un trotuar! Deci ESTE pentru acces pietonal!
      Cine încalcă legea să plătească!!!

      • Contraventie Răspunde

        Nu știam ca are trotuar. Într-adevăr fac bine pistolarii, sper sa prindă câti mai mulți șoferi de tir și basculante. Acum știe tot orașul unde urca prietenii. Comedie.

  5. Satmareanul Răspunde

    Bravo lor, ar trebui sa fie si vizibili pentru soferii cu smecherii ca atunci toata lumea franeaza cand vad o masina de politie … la cat mai multe permise luate baieti !!!!

  6. Miliția Răspunde

    Atât se știe la noi să dăm amenzi. Drumuri nu se fac, doar planuri la amenzi. Nu zice nimeni să mergi ca turbatul dar nici cu 50km. Pt susținători, vă rog să faceți un drum în Moldova sau sudul țării,regulamentar, așa cum scrie pe indicatoare. Sunt curios în câte zile ajungeți.

    • Satmarean Răspunde

      Mai bine ajung mai tarziu decat deloc. Nu este un motiv sa mergi cu 100km /h in localitate ca sa ajungi la timp. De ce nu pornesti mai repede/

    • Unu' Răspunde

      Bare bou te-a fătat mă-ta!
      Cine te pune să încalci legea?!? Lăcomia și prostia din capul tău!
      Nu fac nici Moldova și nici sudul țării, fă-le tu, dar regulamentar!! Nu te mai angaja să le faci dacă nu poți să le faci legal și în siguranță, hapsânule care ești!

      Așa, spre informarea ta, limita este de 50 Km/h, dar obligația ta este să nu o depășești!

    • Bogu Răspunde

      Crezi ca Politia rutiera nu stie? Insa, mare parte din amenzile pentru încălcarea limitei de viteza se aplica in localitati.

  7. unu Răspunde

    Contraventie esti din Satu MARE ?? DACA DA! atunci vorbesti niste prostii cum nu este si pt pietoni daca are trotuar, unii vb doar sa se afle in treaba-

  8. jean Răspunde

    Ar trebui sa stea la molullui Bud, sa vada cu ce viteze se circula pe podul Golescu, inclusiv motociclistii, si vreo doi smecheri cu Mustang

    • Unu' Răspunde

      “Molullui bud”?!? CPLM mai e și aia?!?
      Buda aia de magazin sătesc? Era să-mi rup gâtul în gresie, așa nașpa este montată! Ăla nici măcar la categoria de magazin sătesc n-ar trebui să intre!!

  9. GB Răspunde

    Foarte bine!!! Succes. Aviz amatorilor, pasajul are si trotuar intr-o parte( doar unul din pacate) iar perspectiva vizuala e superba, dar din masina nu o vezi/simti la adevarata valoare(nu ai timp). Daca, in timpul liber, iti doresti sa privesti cu ochi de turist orasul tau iti recomand sa incluzi in plimbarile tale si acest obiectiv. Basca, o sa aflii si cati “bizoni” circula pe sub tine!

  10. Satmarean Răspunde

    Folosiți cât mai mult aparatele radar, mai ales pistolul radar stimați polițisti, se circulă foarte haotic și indisciplinat în județ !!!

  11. Unu' Răspunde

    Foarte bine faceți, domnilor polițiști!! DAR ar trebui să vă concentrați atenția și asupra celorlalte abateri din trafic! Cele mai mărunte, aruncate incompetenților de gardieni publici!
    Parcările/staționările neregulamentare, depășiri neregulamentare și, bineînțeles, CIRCULAȚIA BICICLIȘTILOR!!! mai ales pe trotuare și trecerea străzii pe bicicletă pe trecerea de pietoni!!!

    Eu înțeleg că s-a milogit Puiu de voi să le aruncați un os, dar ăștia-s lingăi, nu știu să muște, știu doar să lingă!! Latră ei, dar dacă cineva latră mai tare, fug la Puiu cu codița între picioare!

    • Bogu Răspunde

      Numai tu știi ce vorbești, adica scrii.

      • Unu' Răspunde

        Spune-mi, rogu-te, ce n-ai înțeles?!? Îți explic, cu subiect și predicat! Dacă vrei, mai bag și niște adjective (sau abjecții, cum dorești)!

  12. Nha Răspunde

    Ii invit pe domnii cu radarul si pe drumul spre Viile SM , dar ma tem ca nu vor sa-si vaneze colegii si angajatijj in Autonet . Cionchestiul ala parca e pe autostrada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.